Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Tyskland

 • Centraleuropa, øl og sprød gris

  (Bedømt af 8 personer)
  Juli 2017: 4 uger på 4 hjul rundt i Centraleuropa. Tyskland, Østrig, Tjekkiet, Slovakiet, Ungarn.
  Hjemmefra har vi planlagt alt, booket hoteller & airbnb, bestilt kørselstilladelser til motorveje & byer og skrevet udførlige lister over, hvad vi vil opleve (og spise!) i hver by.
  Se hele rejsetippet
 • Billigt rundt i Berlin

  17.07.17: Pernille G. Pedersen
  Vi blev anbefalet at købe et kleinegruppenkarte til metro og bus. Det var en god ide
  Kortet gælder en dag for op til 5 Pers ( det kan betale sig fra 3 Pers) og koster for ubegrænset kørsel i Zone AB 17,30 euro.
  Se hele rejsetippet
 • Sommer i Berlin

  (Bedømt af 7 personer)
  I bydelen Prenzlauer Berg byder den økologiske café på brunch, hvor prisen er hvad du har råd til at betale for at spise dig mæt.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Tyskland

Fint og billigt badeland
Rejsetips indsendt af:
Laila Skak Hecquet
Kolding
2. april 2012

Fint og billigt badeland

Vi var ved Weissenhäuser Strand i vinterferien 2010 med vores piger, der dengang var hhv. 3 og 7 år. Det var en tur med 4 overnatninger til omkring 2000 kr.
i alt. Meget billigere end tilsvarende badelande i Dannmark!

Bilturen er overkommelig - det tog ca. to timer fra grænsen, og vi strakte benene ved grænsekioskerne og købte guf til turen.

Centret er kæmpestort, lidt 70´er- agtigt, men det glemmer man hurtigt. De er venlige i receptionen (taler også engelsk, hvis man ikke kan tysk), og lejlighederne er blevet renoveret og er ganske fine, lyse og pæne. Vi boede i en lejlighed med soveværelse og en sovesofa i stuen til pigerne. Det var spændende, syntes de. Desuden var håndklæder og sengelinned inkluderet i prisen, hvilket de ikke har været i de danske badelande, vi har besøgt.

Vi var dernede mens sneen stod højt, så vi fik ikke de udendørs faciliteter at se, men der var også rigeligt! Badelandet havde lige gennemgået en stor renovering og åbnede faktisk dagen før vi ankom. Der er noget for enhver aldersklasse; mange store (vilde) vandrutsjebaner (én, hvor man sidder i store baderinge og hvor der er lyseffekter), wild-water bane og en grotte, man kan svømme ind i. Desuden to pænt store baby-/småbørnsbassiner med små hyggelige rutsjebaner og jungledyr, der sprøjtede vand.
Det vildeste er et kæmpe "vandlegeland", hvor man kan klatre, sprøjte og plaske - og hvor en kæmpe spand langsomt fyldes med vand og vælter ned over det hele. Vildt skægt for både børn og voksne.

Det nye "Jungleland", som åbnede i efteråret 2009 var ikke inkluderet i prisen, men man kan købe en billet, der gælder til hele opholdet, og det var ikke specielt dyrt. Til gengæld var det et must! Da børnene var mætte af badelandet var der et 6000 kvm. stort område at boltre sig på med bl.a. hoppeborge, klatrevæg, trampoliner, guldgravning, legeland med bolde, og en "junglesti" oppe under loftet, hvor man balancerer på reb og klarer udfordringer! Desuden er der et lille terrarium, hvor man kan se på dyr, hvis man lige skal have en stilleperiode midt i al morskaben.

Man skal heller ikke snyde sig for en tur i Junglerestauranten, der er en ud af tre i hele Europa. Her bevæger jungledyr i naturlig størrelse sig og aberne svinger i lianer i loftet, mens man spiser. Der var sågar et jungleuvejr midt i det hele! Det var en fantastisk oplevelse. Husk bordbestilling, for der er rift om pladserne!

Der er et lille aber dabei, og det er bade - og omklædningsfaciliteterne i badelandet! Man klæder om i bokse og derefter går mænd og kvinder rundt mellem hinanden. Der er ikke mange bruserum (de er dog køns-opdelte:-) og der er ikke den store plads til at hænge håndklæder mm. Det kan føles meget stressende, når man står med tre håndlæder, der ikke må blive våde, mens man forsøger at få vasket to lettere genstridige børn. Jeg ved ikke, om tyskerne bader hjemmefra før de tager i badeland?!? Det kunne ellers ændres meget hurtigt ved at dele omklædningen op i mande- og kvindeafdelinger, men bare man ved det og er forberedt på det, så er det altså en lille ting, som man trods alt godt kan overskue...Bare husk en stor pose til håndklæderne.

Alt i alt en rigtig god oplevelse for både store og små!

Aktiviteter
Badelande
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Tyskland

Hoteller & ferieboliger i Tyskland
Rejser til Tyskland
Denne side er udskrevet d. 22. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/hoteller/spar-paa-hoteller-i-usa.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.