Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Fly til Frankfurt

Her kan du bestille dit flybilletter til Frankfurt. Vælg venligst din rejseperiode i søgeboksen og klik ”Søg fly”. Så vælger du blandt de bedste priser på flybilletter til Frankfurt.

Med tog til Frankfurt

Tog er en nem og hurtig måde for dig at rejse på. I Frankfurts lufthavn finder du to forskellige togbaner; det regionale tog, der kører dig ind til centrum af Frankfurt og langdistance toget, der kan transportere dig til resten af Tyskland og Europa. Det regionale tog (S, RE, RB) finder du ved terminal 1. Du kan tage linje S8 og S9 til Frankfurts hovedbanegård fra spor 1-3. 
Find togtider til Frankfurt her 

Med bus til Frankfurts centrum

Du kan også vælge at rejse med bus til din videre destination i Frankfurt. Busterminalen finder du foran ankomsthallen ved Terminal 1. Her kan du tage en række forskellige busser. Lufthansa tilbyder fx en hurtigbus direkte til Frankfurt.
Læs mere om lufthavnsbusserne her

Med taxi til dit hotel i Frankfurt

Hvis du ønsker at tage en taxi til dit hotel i Frankfurt, skal du blot gå ud til taxiholdepladserne, som du finder ved begge terminaler. Turen til Frankfurts centrum tager 20 – 30 minutter afhængig af trafikken.
Tjek pris eller bestil taxituren her

Med udlejningsbil

Vil du se lidt mere af Tyskland end Frankfurt, er det en rigtig god idé at leje en bil. Hos FDM travel kan du nemt leje en udlejningsbil, så den står klar til dig i Frankfurts lufthavnen og du kan køre direkte til dit hotel.
Lej en bil i Frankfurt

Kort om Frankfurt am Main

Frankfurts moderne skyline
Den spændende sydtyske by, Frankfurt am Main ligger, som navnet antyder, ved den smukke flod Main. Byen er kendt for at være Tysklands forretningscentrum og en meget international by, hvor hver tredje indbygger har et udenlandsk pas. De mange forretningsrejsende tiltrækkes af byens store messecentre, som byen er verdenskendt for.

Frankfurt er også en kontrastfyldt by, hvor en imponerende futuristisk skyline står side om side med smukke historiske bygningsværker. Endelig er Frankfurt rig på kultur og har fx en række populære teatre og ikke mindst museer. Frankfurt, Goethes fødeby, er et spændende alternativ til en storbyferie og kan danne grundlag for mange unikke ferieoplevelser.

 

Billige flybilletter til andre populære rejsemål

Tyskland: Berlin, Hamburg, München
Andre relevante sider: Book billige flybilletter

Start nu! Det er let at bestille din flyrejse til Frankfurt

Denne side er udskrevet d. 21. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/distinguished-inns-pennsylvania/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.