Billedet er fra Frankfurt

Fakta

  • Restaurant
    Restaurant
  • Elevator
    Elevator
  • Business Center
  • Ikke ryger værelser
    Ikke ryger værelser

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Ramada Hotel Frankfurt City Center

Hyggeligt 4-stjernet hotel, tæt på Frankfurts hovedbanegård og Main-floden.
Det historiske hotel fra 1893 ligger i hjertet af Frankfurt, nær hovedbanegården. Placeringen er idéel, i forhold til Franfurts attraktioner, de historiske steder inklusive, museerne, floden Main, de nationale og internationale restauranter, barer og det imponerende forretningsområde, med bl.a. Den Europæiske Centralbank. Der er ca. 12 km til Frankfurts lufthavn.

Ramada Hotel Frankfurt City Centre ligger gemt bag ved en historisk facade, mellem skyskraberne Rhin og Main og råder over i alt 54 værelser fordelt på 6 etager. I foyeren finder du en døgnåben reception med safeboks og vekselbørs samt en elevator. Endvidere er der bar, en restaurant med børnestole, internetadgang, WLAN Access Point i restauranten og baren, drevet af iBAHN/STSN (mod betaling), mulighed for at bestille roomservice, vasketøjsservice samt garage (gebyr).

Værelserne på Ramada Hotel Frankfurt City Centre er indrettet med eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv og internetadgang med hurtig forbindelse. Der er desuden dobbeltseng, gulvtæppe, minibar, safeboks (mod betaling), dobbeltseng samt centralvarme og klimaanlæg (individuelt reguleret). Værelserne egner sig både til forretningsrejsende og feriegæster og de er indrettet med muligheder for at lave te og kaffe. Morgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges a la carte, frokosten tilmed som menu. Som betalingsform accepteres alle gængse kreditkort såsom American Express, Visakort, MasterCard, Diners Club og JCB.

Denne side er udskrevet d. 29. april 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/tyskland/berlin/kempinski-hotel-bristol.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.