Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Hamburg

 • Spændende oplevelser i SPEICHERSTADT havneområdet

  10.12.13: Ulrik Laursen
  Hamburg er en spændende storby at besøge, med masser af spændende butikker, arkader og gågader. Og ikke at forglemme december måneds mange lokale julemarkeder.
  Men prøv også at vende blikket ned mod de nye havnearealer: Hafen City og Speicherstadt, der egentlig kan oversættes både til: Magasinbyen fordi den består af en række tidligere frihavns pakhuse eller magasiner, men speicher kan også betyde: erindring, hukommelse.
  Se hele rejsetippet
 • Hamburg - HOT, herlig og himmelråbende fantastisk.

  (Bedømt af 9 personer)
  25.06.13: Gitte Geerthsen
  Lad det være sagt - Hamburg er en "hold-nu-op-hvorfor-har-jeg-ikke-været-her-før" by.
  Okay det var en weekend i solskin, så byen tog sig ud fra den allersmukkeste side.
  Se hele rejsetippet
 • Miniatur Wunderland i Hamburg

  (Bedømt af 6 personer)
  02.05.13: Trine
  Hamburg er en fantastisk by. Den er et oplagt mål til en forlænget weekend, for den ligger så tæt på. Udover shopping i Weltklasse i alle de store arkader og passager rundt omkring i Alster-kvarteret og de andre kvarterer så som Schanzenviertel, så er der også en masse gode ting at se, som du måske ikke lige havde regnet med. En af disse er for eksempel Miniatur Wunderland.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Hamburg

Rejsetips af samme forfatter

Et frugtudsalg ved en bondegård
Rejsetips indsendt af:
Kirsten Degn
Herlev
12. feb. 2009

Altes Land

Altes Land i Nordtyskland, med hovedbyen Stade, er et overset og overkommeligt rejsemål for danskere. Og det er helt vidunderligt!

Næsten lige syd for grænsen.

Kun ca. 60 km fra Hamburg ligger området Altes Land, som er betegnet som Tysklands frugthave. Det er et område som ligger lige syd for Elben, og er helt domineret af frugtmarker og plantager med frugttræer. Jeg var der i efteråret hvor træerne bugnede med frugt, men man kan sagtens forestille sig hvor smukt det må være om foråret, når alle frugttræerne står i fuldt flor. Jeg boede i den lille gamle by Stade, som er en rigtig "torneroseby", og kørte området tyndt på cykel - det er et fantastisk område at cykle i - fladt og ingen biler!

Selv om det ligger så tæt på Danmark, føler man virkelig at man er kommet til Tyskland, man får gjort brug af de tyske gloser (eller engelske) - og man ser ingen danskere.

Jeg kan godt tænke mig at vende tilbage til området på andre tider afåret - naturen er smuk - og de tyske småbyer er meget charmerende og uspolerede med smukke gamle huse.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Hamburg

Hoteller i Hamburg
Rejser til Hamburg
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/dansk-vestindien/st-john/gallows-point-resort-usa-og-canada.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.