Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Fly fra/til Hamburg


Parkering

Du kan nemt parkere din bil i Hamburg lufthavn, der har mere end 10.000 parkerings-pladser. Priserne er betydelig lavere end i fx Københavns lufthavn. Fra parkeringspladserne til terminalerne kører der gratis transitbusser flere gange i timen. På Hamburg lufthavns hjemmeside kan du reservere en parkeringsplads hjemmefra.
Læs mere om parkering

Med tog fra Danmark til Hamburg lufthavn

Foretrækker du at rejse med tog til Hamburg lufthavn, kan du ofte købe enkeltbilletter med DSB fra 249,- (det er inkl. togturen med S-Bahn fra hovedbanegården i Hamburg til lufthavnen).

Hamburg lufthavn - Flughafen Hamburg

Når du flyer til Hamburg, lander du i den hypermoderne lufthavn, Flughafen Hamburg, der ligger kun ca. 10 km fra byens centrum.

Transport til og fra Hamburg lufthavn

Selvom afstanden til Hamburgs centrum er kort, har du stadig behov for transport, når du lander i Hamburgs lufthavn:

Med offentlige transportmidler

Med S-Bahn
Det er hurtigt og nemt at tage S-Bahn ind til Hamburgs centrum. Linje S1 går hvert 10. minut mellem lufthavnen og Hamburgs hovedbanegård og tager kun ca. 25 minutter. Du finder S-Bahn lige ved terminalerne. Læs mere om S-Bahn

Med bybus

Medbringer du kun lidt bagage på din flyrejse til Hamburg, kan du uden problemer tage en af de almindelige bybusser som fx nr. 26, 292, 274, der alle kommer forbi lufthavnen og kører dig lige til Hamburgs centrum. Læs mere om bybusserne

Med taxi

Nemmest – men også mindst prisvenligt – er det at tage en taxi fra lufthavnen til Hamburgs centrum. Du finder taxiholdepladsen lige udenfor lufthavnens ankomsthal.

Med udlejningsbil

Vil du se lidt mere af Tyskland end bare Hamburg, er det en rigtig god idé at leje en bil. Hos FDM travel kan du i dag nemt leje en udlejningsbil, så den står klar i lufthavnen.

Kort om Hamburg

Kort om Hamburg
Hamburg – også kendt som Tysklands Venedig, har ry for at være et utrolig behageligt sted at holde storbyferie. Gennem byen løber floderne Elben og Alster og danner et kæmpe netværk af kanaler i byens indre. Faktisk har byen endnu flere broer end Venedig, hvilket giver storbyen et charmerende udtryk. Derudover har Hamburg en række dejlige parker og grønne arealer og byder naturligvis på et væld af kultur, attraktioner og shoppingmuligheder. Oplevelsesspektret er bredt for dig, der vil tilbringe din ferie i Hamburg, Tysklands andenstørste metropol.
Læs mere om rejser til Hamburg

Start nu! Det er let at bestille din flyrejse til Hamburg

Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/singapore/skoenne-singapore.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.