Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Hamburg

 • Spændende oplevelser i SPEICHERSTADT havneområdet

  10.12.13: Ulrik Laursen
  Hamburg er en spændende storby at besøge, med masser af spændende butikker, arkader og gågader. Og ikke at forglemme december måneds mange lokale julemarkeder.
  Men prøv også at vende blikket ned mod de nye havnearealer: Hafen City og Speicherstadt, der egentlig kan oversættes både til: Magasinbyen fordi den består af en række tidligere frihavns pakhuse eller magasiner, men speicher kan også betyde: erindring, hukommelse.
  Se hele rejsetippet
 • Hamburg - HOT, herlig og himmelråbende fantastisk.

  (Bedømt af 9 personer)
  25.06.13: Gitte Geerthsen
  Lad det være sagt - Hamburg er en "hold-nu-op-hvorfor-har-jeg-ikke-været-her-før" by.
  Okay det var en weekend i solskin, så byen tog sig ud fra den allersmukkeste side.
  Se hele rejsetippet
 • Miniatur Wunderland i Hamburg

  (Bedømt af 6 personer)
  02.05.13: Trine
  Hamburg er en fantastisk by. Den er et oplagt mål til en forlænget weekend, for den ligger så tæt på. Udover shopping i Weltklasse i alle de store arkader og passager rundt omkring i Alster-kvarteret og de andre kvarterer så som Schanzenviertel, så er der også en masse gode ting at se, som du måske ikke lige havde regnet med. En af disse er for eksempel Miniatur Wunderland.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Hamburg

Rejsetips af samme forfatter

 • Istanbul - hvor skal man bo og hvad skal man se?

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 6 personer)
  15.02.13: Mille Larsen
  Istanbul er for mig en storby som skal opleves. Da en del af byen er placeret i Europa og den anden del i Asien har man her muligheden for at møde en by med det bedste fra begge sider.
  Se hele rejsetippet
 • Maden i Istanbul

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 5 personer)
  15.02.13: Mille Larsen
  Maden i Istanbul er vist ikke til at slippe udenom og fortjener næsten et tip for sig selv. I istanbul er der selvfølgelig et hav af restauranter – men jeg har et par steder som jeg personligt anbefaler.
  Se hele rejsetippet
 • London - alt for lidt tid, alt for meget at se

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 3 personer)
  08.01.13: Mille Larsen
  London er skøn, og er helt klart højt på listen over byer der bare skal opleves! Som så mange andre byer er her også et utal af steder der skal ses - men sammen med shopping, musicals og de engelske famøse pubs der bare ikke tid nok.
  Se hele rejsetippet

Hamburg – fantastisk by til venindeturen!

Hamburg er en by for dig som elsker shopping og storbyer men samtidigt også kan lide kulturelle og historiske ting....
Jeg kan helt klart anbefale den her by hvis man skal af sted med f.eks. veninderne!
Rådhuset
Rådhuset

Shoppingsmulighederne er store i byen, der er bl.a. den kendte Alster-Arkade lige overfor Rådhuset. Der er Europa-Passage med top moderne designerbutikker og mange mange flere i forskellige prisniveauer. Og samtidigt de mange gader med alle de gode butikker der altid findes andre steder end i Danmark.
Rocky - Das Musical
Rocky - Das Musical

Næst efter New York og London er Hamburg faktisk verdens tredjestørste Musical-hovedstad. Ved stort set alle de hoteller der findes i Hamburg, kan man i receptionen finde bunkevis af informationer med de forskellige musicals der spiller rundt omkring i byen. Det er bl.a. klassikere som Løvernes konge der kan ses i teateret nede ved havnen.
Jeg var selv inde at se Rocky – Das Musical som er baseret på den første film i serien. Man tænker måske nok lige i starten hvordan en boksefilm kan laves om til en musical, men jeg blev positivt overrasket! Mine tyskkundskaber er ikke store, men jeg kunne sagtens få noget ud af den her musical. Og den er helt klart også, en af de bedste musicals jeg har set! Selve sceneshowet og sangene gør at det er nemt at forstå handlingen, selv for en som mig der ikke har set Rocky-filmene. Den kan helt klart anbefales!

Du kan finde yderligere informationer her: http://www.stage-entertainment.de/musicals-shows/rocky-das-musical-hamburg.html

Den har også premiere på Broadway i New York 2014 - hvis man nu skal den vej forbi ;)
Sportsbar på Reeperbahn
Sportsbar på Reeperbahn

Derudover har Hamburg også den kendte Reeperbahn som er en gade i bydelen St. Pauli.
Her er massevis af underholdningsmuligheder, og tiltrækker altid en masse turister. Egentlig er gaden kendt som en mindre udgave af red-light-distriktet i Amsterdam men alle der kommer der opdager hurtigt et stort udvalg af almindlige barer, natklubber og butikker. Så der er absolut rig mulighed for at få en god aften. Bl.a. på en af deres mange sportsbarer som selvfølgelig er proppet med folk når der spilles CL. Især med to tyske hold i finalen!

Så alt i alt har Hamburg alt det der skal til for at få en vellykket tur sammen med veninderne, uden at det er alt for langt væk.

**Og lidt bonus info til tøseturen, så er 50 % af beboerne i Hamburg single :p
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Mille Larsens profilside

Læs mere om rejser til Hamburg

Hoteller i Hamburg
Rejser til Hamburg
Denne side er udskrevet d. 19. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/graekenland/korfu/captains-barbati.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.