Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Hamburg

 • Spændende oplevelser i SPEICHERSTADT havneområdet

  10.12.13: Ulrik Laursen
  Hamburg er en spændende storby at besøge, med masser af spændende butikker, arkader og gågader. Og ikke at forglemme december måneds mange lokale julemarkeder.
  Men prøv også at vende blikket ned mod de nye havnearealer: Hafen City og Speicherstadt, der egentlig kan oversættes både til: Magasinbyen fordi den består af en række tidligere frihavns pakhuse eller magasiner, men speicher kan også betyde: erindring, hukommelse.
  Se hele rejsetippet
 • Hamburg - HOT, herlig og himmelråbende fantastisk.

  (Bedømt af 9 personer)
  25.06.13: Gitte Geerthsen
  Lad det være sagt - Hamburg er en "hold-nu-op-hvorfor-har-jeg-ikke-været-her-før" by.
  Okay det var en weekend i solskin, så byen tog sig ud fra den allersmukkeste side.
  Se hele rejsetippet
 • Miniatur Wunderland i Hamburg

  (Bedømt af 6 personer)
  02.05.13: Trine
  Hamburg er en fantastisk by. Den er et oplagt mål til en forlænget weekend, for den ligger så tæt på. Udover shopping i Weltklasse i alle de store arkader og passager rundt omkring i Alster-kvarteret og de andre kvarterer så som Schanzenviertel, så er der også en masse gode ting at se, som du måske ikke lige havde regnet med. En af disse er for eksempel Miniatur Wunderland.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Hamburg

Rejsetips af samme forfatter

Hamburg, tæt ved og dog lidt "overset"
Rejsetips indsendt af:
Marianne Ibsen
Middelfart
29. sept. 2009

Hamburg, tæt ved og dog lidt "overset"

En dejlig storby, måske lidt overset, men værd at besøge...

En miniferie blev krydret med dejlige oplevelser.

Et besøg på det berømte Fishmarkt en søndag morgen kl.6 med brunch og levende musik var en helt anden oplevelse end vi forestillede os - et fantastisk sjovt sceneri i den gamle fiskeauktionshal på¨havnen i Hamborg.Markedet finder sted hver søndag morgen året rundt fra kl ca 05-11. På hele havneområdet er opstillet boder med alverdens ting og sager - og den vigtigste regel her er: prut!
Alle kan her få afløb for sine handelstalenter!
Trætte og ømme fødder kan hviles ved opstillede stole og borde langs havnen.
Efter at have testet vores handelstalenter, fortsatte vi dagen med en by-sightseeing og en havnerundfart- ret imponerende- vi forestillede os ikke at Hamburg havde en så enorm havn, og slet ikke at byen havde flere kanaler end Amsterdam! de blev inspiceret ved kanalrundfart gennem mange sluser midt inde i centrum.
Alle shoppingarkader og små listige beværtninger blev grundigt undersøgt de næste dage.
Hamburgercard for 3 dage gav uanede bevægelsesmuligheder rundt i byen og nærmeste omegn, med alle offentlige transportmidler. En super løsning, billig tilligemed og uden stress med at finde parkeringspladser, hvilket er næsten umuligt i Hamborg centrum.
Vort hotel, Zleep Altona, var beliggende 800 m fra havnen og Fishmarkt, 25 m fra U-og S bahn, og ikke at forglemme: loo m fra Reperbahn! -der naturligvis også blev taget i nærmere øjesyn - inden vi totalt udmattede og ca en halv meter kortere, faldt om i vores senge.
Fyldt op med dejlige oplevelser, tog vi vor bil fra hotellets parkeringskælder, og startede hjemturen til Fyn.
Tænk, at man- 2 timers bilkørsel væk, finder man så mange oplevelser- ting man ikke anende eksisterede eller havde hørt om før, det er næsten for flovt. Vi tager snart afsted igen....

Kommentarer til rejsetips om Hamburg

Ved ikke meget om Hamborg

01/12 2013 Richard Hansen
Glæder mig til at se Altonaer Fischmarkt, på søndag, da jeg ikke kendte dets eksistens. "Desværre" har vi et samlermarked vi skal besøge på CCH messecenter, det er vores primære mål, men det er altid rart med sidegevinster. Kender ikke så meget til byen selvom jeg nok har været 20 gange.

Zleep hotel

12/10 2012 Jesper rosanes
Hotellet ligger lige ved Reperbahn, fiskemarket, egen parkeringskælder, ubahn og alle mulige slag oplevelser. Kun ca 20 min gang til rådhuset eller 5 min med undergrunden - og priserne er til at overkomme. Kan anbefales :-)

Hamburg er fantastisk...

07/07 2010 Jesper
Helt enig i at Hamburg er en super by at holde et par dages ferie i. Shopping og mad er super, havnen og ZOO er fantastisk. Parkering med bil i centrum er let og meget billigt (p-huse overalt, pris 1 euro i timen). Efter oplevelser osv. tag en gåtur langs Alster på parksiden og nyd en is og freden midt i storbyen. Husk at det er billigt at spise og bo i Hamburg...
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Hamburg

Hoteller i Hamburg
Rejser til Hamburg
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.