Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Hamburg

 • Spændende oplevelser i SPEICHERSTADT havneområdet

  10.12.13: Ulrik Laursen
  Hamburg er en spændende storby at besøge, med masser af spændende butikker, arkader og gågader. Og ikke at forglemme december måneds mange lokale julemarkeder.
  Men prøv også at vende blikket ned mod de nye havnearealer: Hafen City og Speicherstadt, der egentlig kan oversættes både til: Magasinbyen fordi den består af en række tidligere frihavns pakhuse eller magasiner, men speicher kan også betyde: erindring, hukommelse.
  Se hele rejsetippet
 • Hamburg - HOT, herlig og himmelråbende fantastisk.

  (Bedømt af 9 personer)
  25.06.13: Gitte Geerthsen
  Lad det være sagt - Hamburg er en "hold-nu-op-hvorfor-har-jeg-ikke-været-her-før" by.
  Okay det var en weekend i solskin, så byen tog sig ud fra den allersmukkeste side.
  Se hele rejsetippet
 • Miniatur Wunderland i Hamburg

  (Bedømt af 6 personer)
  02.05.13: Trine
  Hamburg er en fantastisk by. Den er et oplagt mål til en forlænget weekend, for den ligger så tæt på. Udover shopping i Weltklasse i alle de store arkader og passager rundt omkring i Alster-kvarteret og de andre kvarterer så som Schanzenviertel, så er der også en masse gode ting at se, som du måske ikke lige havde regnet med. En af disse er for eksempel Miniatur Wunderland.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Hamburg

Julemarked i Hamborg
Rejsetips indsendt af:
judith fløjborg
Slangerup
23. dec. 2009

Julemarked i Hamborg

Min rejse omhandler vores vores 3 dages ophold i Hamborg.
Kør selv ferie, af høj karat.

Kør selv mini-ferie til Hamborg

Min mand og jeg fandt et tilbud fra FDM, som vi ikke kunne "stå for", en kør-selv-miniferie på 3 dg. i Hamborg. Aafstanden er overkommelig, og vi holdt små pauser undervejs.

Vi boede på Best Western Hotel, centralt ved hovedbanegården, og det var ingen sag, at parkere bilen, for der var egen parkeringsplads omme i gården.

Bilen blev ikke brugt i ferien, for der var så utroligt meget at se på, og vi valgte at trave rundt.
Vi var dér, under julemarkedet, og dem var der mange af.

Det blev til en hel del små bægre Glühwein, som vi varmede os på, og kaffen blev nydt hos Starbucks, i deres dejlige hus midt i Centrum.

På 2.dagen hoppede vi på en rundtursbus, og så "det hele" lidt fra oven. Vi stod af ved havneområdet, og så os lidt omkring. Senere stod vi på bussen igen, og tog videre. Billetten kunne bruges 24 timer,

Hotellet var "småt men godt", morgenmaden var med i prisen, og ét aftenmåltid også.
Baren var hyggelig, og vi nød aftenkaffen dér, efter dagens mange traveture. Det er ikke sidste gang, at vi tager på denne type ferie, og vi skal helt sikkert afsted næste år også!

Hilsen
judith Fløjborg
Slangerup

Julemarkeder

Kommentarer til rejsetips om Hamburg

Hotelophold ifm Julemarked 2011

27/11 2011 Flemming
Jeg boede på St. Raphael hotel under mit ophold sidst i november. Det var et skønt hotel, med behageligt personal, dejlig mad og ikke mindst gode værelser.

Et par ting at huske:
Bo ikke på første sal. Vi boede på værelse 101, med udsigt til kølemotorer og store luftkanaler. Godt det ikke var om sommeren.
Prisen for parkering er kun 8 eur; og til gengæld får man bilen overskidt af de duer der bor i træerne. En ikke særlig rar oplevelse at skulle rense bilen efter et ophold.

Julemarked 2011

27/11 2011 Flemming
mit første julemarked, og var selvsagt spændt på om rygterne talte sandt.
Sent eftermiddag synes jeg er bedst, for når det bliver aften er der bare fyldt op omkring udskænkningsstederne. ALLE står som sild i en tønde, hvilket ikke er særlig rart.
Ellers er der alt hvad hjertet begærer i juleting og sager, selvfølgelig med vekslende kvalitet i de mange forskellige boder, der findes alle steder rundt i byen.

Julemarked i Hamburg i 3 dg.

25/02 2010 Linda L. S. Larsen
Jeg var på julemarked sidste år i november lige da det startede. Jeg var sammen med mine forældre og et venne par. Vi boede på Best Western St. Raphael. Det var super godt, da vi havde bestilt igennem FDM. Det skal dog lige siges, at mine forældre og jeg har været på hotellet får ca. 15 år siden, og ville derfor meget gerne have et bestemt værelse, og det fik vi også, men ved hjælp fra nogle søde medarbejder i FDM afdelingen i CITY 2. Vores venner var også meget glade for det værelse de fik, så jeg kan kun sige at alt var i den bedste orden. Det kan varmt anbefales til andre. Det skal dog også lige nævnes at min far sidder i kørestol og er lam fra maven og ned, men han kunne sagtens færdes på hotellet og da der også er elevator gør det jo også nemmere for os som familie.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Hamburg

Hoteller i Hamburg
Rejser til Hamburg
Denne side er udskrevet d. 25. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/oestrig/tyrol/hopfgarten/landhaus-andrea.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.