Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Hamburg

 • Spændende oplevelser i SPEICHERSTADT havneområdet

  10.12.13: Ulrik Laursen
  Hamburg er en spændende storby at besøge, med masser af spændende butikker, arkader og gågader. Og ikke at forglemme december måneds mange lokale julemarkeder.
  Men prøv også at vende blikket ned mod de nye havnearealer: Hafen City og Speicherstadt, der egentlig kan oversættes både til: Magasinbyen fordi den består af en række tidligere frihavns pakhuse eller magasiner, men speicher kan også betyde: erindring, hukommelse.
  Se hele rejsetippet
 • Hamburg - HOT, herlig og himmelråbende fantastisk.

  (Bedømt af 9 personer)
  25.06.13: Gitte Geerthsen
  Lad det være sagt - Hamburg er en "hold-nu-op-hvorfor-har-jeg-ikke-været-her-før" by.
  Okay det var en weekend i solskin, så byen tog sig ud fra den allersmukkeste side.
  Se hele rejsetippet
 • Hamburg – fantastisk by til venindeturen!

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 4 personer)
  02.05.13: Mille Larsen
  Hamburg er en by for dig som elsker shopping og storbyer men samtidigt også kan lide kulturelle og historiske ting....
  Jeg kan helt klart anbefale den her by hvis man skal af sted med f.eks. veninderne!
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Hamburg

Rejsetips af samme forfatter

 • Vandfald ved Algar på Costa Blanca

  (Bedømt af 6 personer)
  05.04.13: Trine
  Jeg har holdt ferie på Costa Blanca i rigtig mange år, og alligevel er der stadig ting, jeg endnu ikke har set. Da jeg var der i påsken 2013, fik jeg for først gang set vandfaldet Les Fonts d’Algar lidt uden for Callosa d’en Sarriá, ca 15 km fra Benidorm.
  Se hele rejsetippet
 • Weekendtur til Flensborg og Lyksborg

  (Bedømt af 13 personer)
  18.03.13: Trine
  Overvejer du en lille weekendtur syd for grænsen, kan jeg varmt anbefale Strandhotel Glückburg. Jeg var på en lille venindetur i marts 2013, og vi var begge enige om at, hotellet og beliggenheden er helt i top.
  Se hele rejsetippet
 • Vandretur på Cabo de San Antonio ved Javea

  (Bedømt af 6 personer)
  11.01.13: Trine
  På vejen mellem Denia og Javea på Costa Blanca ligger Kap San Antonio. Her er der flotte udsigter over Middelhavet og Javea, men der er også en fantastisk lille gåtur fra klippen og ned til Javea-havn og tilbage igen. Slut af med tapas i den gamle by i Javea.
  Se hele rejsetippet
Miniatur Wunderland i Hamburg
Rejsetips indsendt af:
Trine
København
2. maj 2013

Miniatur Wunderland i Hamburg

Hamburg er en fantastisk by. Den er et oplagt mål til en forlænget weekend, for den ligger så tæt på. Udover shopping i Weltklasse i alle de store arkader og passager rundt omkring i Alster-kvarteret og de andre kvarterer så som Schanzenviertel, så er der også en masse gode ting at se, som du måske ikke lige havde regnet med. En af disse er for eksempel Miniatur Wunderland.
Miniatur Wunderland

Miniatur Wunderland

Miniature Wunderland er et kæmpestort modeltogbanelandskab, nærmere bestemt verdens største. Ja, nu er jeg sikkert allerede ved at tabe nogle af jer, men prøv at blive hængende. Det er delt ind i flere områder, fx Alperne, Harzen, Skandinavien, USA, en lufthavn og Hamburg. Alt er udført med stor præcision ned til mindste detalje med små blomster, mennesker og dyr. Samtidig er landskabet omkring togbanen lavet helt utroligt flot. Lyset skifter i døgnrytme, så du også får landskabet at se om natten, hvor 1000-vis af bittesmå lygter lyser op.
Miniatur Wunderland i Hamburg

Der sker også en masse ting ved siden af modeltogene, der konstant kører rundt på de mange skinner. Fx er der en musikfestival, tivoli og zoo. Har du kigget lidt på selve modeltoget, kan du gå på opdagelse i de små detaljer, prøv fx at finde dinosaurerne, de elskende eller bungeejumperen. Rundt omkring er der knapper, som tilskuerne kan trykke på, der fremkalder forskellige effekter, fx kan du starte rumraketten eller udløse tordenvejr i alperne.
Så blev det nat
Så blev det nat

Besøg det!

Alt i alt var besøget i Miniatur Wunderland en spændende oplevelse, selvom modelbanetog ikke siger mig det store. Alligevel brugte vi ca en time på stedet. Børn, barnlige sjæle og modelbaneentusiaster kan sikkert få langt mere tid til at gå her. Jeg havde ikke lige regnet med at Miniature Wunderland var noget for mig, men jeg blev positivt overrasket, og derfor vil jeg gerne anbefale det til andre, der besøger Hamburg.
Pakhuset
Pakhuset

Miniatur Wunderland ligger på adressen Kehrwieder 2, Block D i Hamburgs Speicherstadt dvs. i pakhusbyen ved havnen.

For at udstillingslokalerne ikke skal blive for fyldte, er der en begrænsning på hvor mange, der bliver lukket ind ad gangen. Det kan dog føre til lidt ventetid, men det er muligt at tjekke ventetiderne på deres hjemmeside eller at købe en billet på forhånd, så du er sikret adgang.
http://www.miniatur-wunderland.de/
Ups, et tog er afsporet
Ups, et tog er afsporet

Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Hamburg

Hoteller i Hamburg
Rejser til Hamburg
Denne side er udskrevet d. 18. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.