Billedet er fra Hamburg

Fakta

 • Restaurant
  Restaurant
 • Elevator
  Elevator
 • Bar
  Bar
 • Safe
  Safe
 • Aircondition
  Aircondition

Læs mere om

Radisson Blu Hotel, Hamburg

Ligger 200 m fra Hamburg's Kongres Center, 600 m fra Tropengewächshäuser Botaniske Haver, 2,5 km fra Hamburg centrum og 3,5 km fra Hovedbanegården.
Radisson Blu Hotel ligger i hjertet af Hamborg, kun en gåtur fra det nye kongrescenter, Alster søen, operaen, kasinoet og fantastiske indkøbsmuligheder.
Dette hotel tilbyder deres gæster gratis amerikansk morgenmadsbuffet, gratis adgang til fitnesscentret med indendørs swimmingpool og saunaområde samt gratis benyttelse af trådløs internetforbindelse med høj hastighed, som findes på hele hotellet og på hotellets værelser. Der er et udbud af restauranter; den kendte Trader Vic´s Restaurant & Mai Tai Bar, Vierländer Stuben for regionale retter og Park-Bistro for snacks i løbet af dagen. Yderligere, Top of Town er Hamborgs højst beliggende bar & lounge, perfekt til at nyde en cocktail og den udsigt af den oplyste by.
Hotelværelserne er indrettet med satellit tv, radio, telefon med telefonsvarer, aircondition, buksepresse, hårtørrer, minibar og pengeskab.

Adresse: Marseiller Strasse 2, 20355 Hamburg

Denne side er udskrevet d. 22. januar 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/thailand/chiang-mai/chiang-mai-er-noget-naer-den-ideele-storby.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.