Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Hamburg

 • Spændende oplevelser i SPEICHERSTADT havneområdet

  10.12.13: Ulrik Laursen
  Hamburg er en spændende storby at besøge, med masser af spændende butikker, arkader og gågader. Og ikke at forglemme december måneds mange lokale julemarkeder.
  Men prøv også at vende blikket ned mod de nye havnearealer: Hafen City og Speicherstadt, der egentlig kan oversættes både til: Magasinbyen fordi den består af en række tidligere frihavns pakhuse eller magasiner, men speicher kan også betyde: erindring, hukommelse.
  Se hele rejsetippet
 • Hamburg - HOT, herlig og himmelråbende fantastisk.

  (Bedømt af 9 personer)
  25.06.13: Gitte Geerthsen
  Lad det være sagt - Hamburg er en "hold-nu-op-hvorfor-har-jeg-ikke-været-her-før" by.
  Okay det var en weekend i solskin, så byen tog sig ud fra den allersmukkeste side.
  Se hele rejsetippet
 • Miniatur Wunderland i Hamburg

  (Bedømt af 6 personer)
  02.05.13: Trine
  Hamburg er en fantastisk by. Den er et oplagt mål til en forlænget weekend, for den ligger så tæt på. Udover shopping i Weltklasse i alle de store arkader og passager rundt omkring i Alster-kvarteret og de andre kvarterer så som Schanzenviertel, så er der også en masse gode ting at se, som du måske ikke lige havde regnet med. En af disse er for eksempel Miniatur Wunderland.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Hamburg

Stik af Weekend i Hamburg
Rejsetips indsendt af:
Mette Mouritsen
Aarhus
26. dec. 2011

Stik af Weekend i Hamburg

Vi bor i Aarhus og trænger ind imellem til at stikke af fra hverdagen, se lidt nyt og være kærester. Vi har derfor nogle gange taget bil eller tog mod Hamburg, og efterhånden er det en fast getaway for os med et par måneder imellem.
Normalt ville vi nok have valgt København, men forskellen for os er en halv times kørsel, ingen broafgift og en anden kultur. Leveomkostningerne er rimeligvis det samme, en smule billigere i Hamburg men ikke meget.

Hamburg er bare lys, venlig og glad.
Der er en hyggelig pulserende stemning i byen, gode shoppingmuligheder og masser af forskellige restaurant, cafe, museum, udstillinger og koncerter at vælge imellem.

På Reeperbahn sover de aldrig. Der er fest og gang i den, hvad end du sammen med alle de andre hamborgensere nyder rødvin og tapas på striben midt på Reeperbahn, hvor der hver onsdag aften er torvehandel, julemarked, stripklubber eller de mange barer. Alle mødes her, spiser her og fester igennem.

Vi anbefaler varmt restaurant Mimo, en lille italiensk restaurant i en paralelgade(sellerstrasse) til Reeperbahn. Her er hyggeligt værtskab, rimelige priser og høj kvalitet af maden i forhold til prisen. Derudover laver de en fantastisk mojito på 24carat på Reeperbahn. De irske pubs byder altid på uhøjtidelig og afslappet atmosfære med gode øl og livemusik.

Som attraktioner er der musikhuset(også placeret på Reeperbahn), hvor der oftest går en stor musical/operette. Der er The Dungeons på havnen med uhygge for børn og voksne. Krimiteateret på Taubenstrasse, også ved Reeperbahn. Derudover Hamburg zoo.

I forhold til overnatning har vi prøvet forskellige hoteller efterhånden med hver deres charme, fordele og ulemper.
Den bedste kvalitet til de billigste penge har vi dog fundet på Motel One, som har tre hoteller i Hamburg i forskellig afstand fra midtbyen. Det nærmest Reeperbahn skal oftest bestilles i god tid inden.

En af gangene fangede vi en tysk Tut Ank Amun-udstilling som var meget interessant. Derudover kan Hamburg kombineres med store internationale koncerter eller messer i messehallerne.

Pas på de hamborgensiske taxachauffører dog, de har en grim tendens til at tage dig på rundfart, hvis de tror du ikke kender byen. Aftal eventuelt en pris inden I kører, hvis det er muligt. Med det ganske lille aberdabei anbefaler vi til hver en tid at tage til Hamburg og få vækket sanser, humor og sind.

Kommentarer til rejsetippet om Hamburg

Hamburg

10/02 2012 Lilli Gasser
Hej!
Tak for tippet om Hamburg. Jeg har lige talt med min faster, som bor i Hamburg og aftalt, at jeg og min lille hund besøger hende et par dage, så jeg vil besøge nogle af seværdighederne. Hele min barndom e vi hvert år kørt igennem Hamburg til og fra min fars barndomsland Schweiz og det eneste vi har set i Hamburg er vores familieHamburg at kende og da jeg bor i Kolding er jeg enig med jer i at en tur til København kan være dyrere.....Håber for jer og mig at demange gode ferieoplevelser venter på os i 2012. De venligste hilsener fra Lilli

Salon 2012

10/02 2012 Kaj Nielsen
I uge 12 afholder Salon den årlige sammenkomst og udstilling i Hamburg.

Salon er en international sammenslutning af dekorationsmalere. For nogle år siden blev det afholdt i Aarhus.
Mere information på www. salonforever.com
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Hamburg

Hoteller i Hamburg
Rejser til Hamburg
Denne side er udskrevet d. 18. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.