Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Harzen

 • Vandre i Harzen

  (Bedømt af 4 personer)
  07.03.13: Hans Petersen
  Vi tager ofte på bilferie i Harzen, ofte med børnebørn. Harzen er gennemsyret af gode vandrestier, der også kan benyttes om vinteren. Specielt for børnebørnene er det sjovt at samle officielle stempler på 222 seværdige steder i Harzen.
  Se hele rejsetippet
 • Fantastiske Goslar i Harzen

  (Bedømt af 4 personer)
  16.08.12: Jan Petersen
  Så blev det tid at prøve Harzen igen, har ikke været der siden jeg var barn...

  Og jeg huskede rigtigt, der er fantastisk smukt i Harzen, skov, bjerge, søer og middelalderbyer ligger på stribe, ikke et øje tørt.
  Se hele rejsetippet
 • Harzen på godt og vådt

  (Bedømt af 8 personer)
  19.04.12: Inge-Lise Lentz Svendsen
  I juli 2010 kørte vi, min datter og jeg, i min lille Kia Picanto til Harzen på en uges ferie.
  Via nettet havde vi fundet et lillebitte hotel i en lillebitte by BRAUNLAGE, hvor vi lejede os ind i en ydmyg lejlighed.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Harzen

Udsigt fra Wurmberg
Rejsetips indsendt af:
Mette Christensen
Tønder
5. maj 2009

Harzen er ikke kun for gamle mennsker...

Her i foråret er der simpethen så skønt i Harzen. Alle træerne er lysegrønne og himlen blå. Solen skinner og man bliver helt åndeløs, når man står på bjerget og ser ned...
En tiltrængt rygepause
En tiltrængt rygepause

En bryllupsweekend "sydpå"

Brian ( min nu mand) fyldte 40 år den 30 April og derfor syntes jeg vi skulle fejre den ved at tage på weekend sammen for festen skulle holdes senere. En aften sidder vi og surfer på fdm og her popper et billede af en hyggelig lejlighed op i det smukke Harz. Det skal han da have tænker jeg. I vores alder må det da være et hit spøger jeg.

Så jeg bestiller lejligheden fra den 30 april til den 3. maj.

Vi bliver så enige om at det også skal være vores mini bryllupsrejse, og gifter os kl. 9.30 på fødselsdagen :o)

Herefter går turen sydpå, vi tog 7 stive timer om at komme derned fordi der var kø flere steder undervejs. Men det var det hele værd.
Så er bordet dækket....
Så er bordet dækket....

Så lander vi i Braunlage......

Klokken 18.15 indtræffer vi så, et kvarter for sent, men Fruen ventede på os, for som hun sagde blev turisterne altid fanget i optoget i byen den 30. april. Der var Walpurgris og hele byen var klædt ud som hekse osv....

Desuden var der fest i parken, med live musik und alles....

Men trætte efter turen og oplevelserne med at blive gift, nøjes vi med en ordentlig gåtur gennem byen. Herefter stod den på store bøffer i vore totalt hyggelige lejlighed.
Perfekt vejr, samt venlig betjening
Perfekt vejr, samt venlig betjening

Og se nu her :o)

Vi vågnede tidligt fredag morgen og var friske. først gik vi lige en tur med hunden og spiste morgenmad. Så blev vi enige om at nu ville vi på bjerget. Som sagt så gjort vi gik ned i den anden ende af byen og her fandt vi "Seilbanen" som vi tog med. Nød udsigten og en cappucino inden vi gik ned af bjerget tilbage gennem byen og hjem i vores lejlighed. Det tog rigtig lang tid, og vi blev enige om at vi havde gået mindst 10 km den dag. Men sikke en tur !!! Det var simpelthen så skønt at det ikke kunne males bedre.

Udsigten tog vejret fra en og nygifte som vi jo er, var det nok det romantiske vi kunne opleve. Det var helt perfekt for os to "gamle" 40-årige. Vi blev enige om at det ikke var sidste gang vi skulle til Braunlage. For det kunne ikke blive en bedre ferie.
Se da lige....
Se da lige....

Goslar.... fantastisk historie

Lørdag tog vi bilen og kørte til Goslar, som vi havde hørt fra nogle andre danske gæster skulle være utrolig smuk og et besøg værd.

Vi fik parkeret bilen ovenpå Karstadt, og tog en tur gennem byen igen på gåben. Sikke en fantastsik smuk gammel by. Helt fantastisk. Vi nød igen det dejlige vejr, og kunne slet ikke få armene ned over de fantastiske dage, vi havde tilbragt i det smukke Harz. Selvom man ikke er pensionist, kan man roligt tage herned, det er simpelthen smukt uanset hvilken alder man har. Og vi anbefaler især Goslar, som er en fantastisk smuk by. Men bjergene skal man simpelthen op i.....

Vi kørte tidligt hjem søndag morgen, helt fulde af lykkelige stunder.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Harzen

Hoteller i Harzen
Rejser til Harzen
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.