Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Harzen

 • Vandre i Harzen

  (Bedømt af 4 personer)
  07.03.13: Hans Petersen
  Vi tager ofte på bilferie i Harzen, ofte med børnebørn. Harzen er gennemsyret af gode vandrestier, der også kan benyttes om vinteren. Specielt for børnebørnene er det sjovt at samle officielle stempler på 222 seværdige steder i Harzen.
  Se hele rejsetippet
 • Fantastiske Goslar i Harzen

  (Bedømt af 4 personer)
  16.08.12: Jan Petersen
  Så blev det tid at prøve Harzen igen, har ikke været der siden jeg var barn...

  Og jeg huskede rigtigt, der er fantastisk smukt i Harzen, skov, bjerge, søer og middelalderbyer ligger på stribe, ikke et øje tørt.
  Se hele rejsetippet
 • Harzen på godt og vådt

  (Bedømt af 8 personer)
  19.04.12: Inge-Lise Lentz Svendsen
  I juli 2010 kørte vi, min datter og jeg, i min lille Kia Picanto til Harzen på en uges ferie.
  Via nettet havde vi fundet et lillebitte hotel i en lillebitte by BRAUNLAGE, hvor vi lejede os ind i en ydmyg lejlighed.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Harzen

Rejsetips af samme forfatter

Rigtige cowboys i Tyskland
Rejsetips indsendt af:
Janne
Toreby
29. aug. 2008

Harzen for børn og voksne

Når man nævner Harzen, rynker mange på næsen og forbinder dette med busrejser kun for pensionister. Det er et skønt sted til ferie for alle aldersgrupper og med noget for enhver, endda ikke langt fra Danmark...
Så kommer kavaleriet
Så kommer kavaleriet

Pullman City

Hvert efterår tager hele familien (inkl. en kørestols-bruger og en hund) til Harzen. Børnene elsker det sted. Det er, for det første, i rimelig køreafstand fra Danmark og derudover smuk natur, sam-tidig er der så mange ting at foretage sig for både børn og voksne. Dejlige vandreture i naturen, ture ned ad bjergene i diverse sommerrodelbahn's (rutchebaner), svævebaner og forskellige forlystelsesparker og dyreparker m.v.

Men som nr. 1 hos vores børn er Pullman City som er en meget flot og autentisk opbygget westernby med omkringliggende marker med bisonokser, tipi'er og hvor man har importeret ægte indianere og cowboys fra det store USA, der er i saloonen optræden med country bands og diverse cowboy- og indianer shows i byen og diverse forretninger hvor man kan købe hatte, tøj og alt hvad hjertet begærer fra det vilde vesten. Man kan indlogere sig i enten byens flotte gamle hotel, alt er i ægte western-stil, leje en blokhytte eller bo i en tipi.

http://www.pullmancity-2.com/

Seværdigheder
Vandreture

Kommentarer til rejsetips om Harzen

Tredje gang indenfor få år

17/02 2009 Schou-Jørgensen
Jahu, så er turen bestilt og betalt. Vi drager igen afsted til Harzen (juni måned). For vores vedkommende er det tredje gang vi skal afsted. 1.ste tur var en 3-dages tur - efterår, her var flot, det kunne vi da godt tænke os en gang til. Men der skulle gå 5 år, inden vi kom afsted igen. Denne gang var det så en hel uge. (igen efterår) Man forundres stadig over at der findes noget natur som står så flot, næsten urør af menneske hånd. Tager man bilen op på toppen af bjerget, så har man den skønneste udsigt så langt øje kan se og det ikke er tåget/diset, for så ser man ikke så langt. Har man lyst til at vandre er der masser af stier, vil man cykle - ja så er det med at trampe i pedalerne, for det går opad, men man kommer også ned igen. Men udflugt i bil er der masser af muligheder for, det er kun fantasien der sætter grænser for hvad man vil opleve. Harzen er ikke kun for busrejser med pensionister, det er for alle aldre båpde børn og voksne. Med venlig hilsen Linda og familie
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Harzen

Hoteller i Harzen
Rejser til Harzen
Denne side er udskrevet d. 20. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/route-66/page-til-phoenix-paa-den-sevaerdige-maade.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.