Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Harzen

 • Vandre i Harzen

  (Bedømt af 4 personer)
  07.03.13: Hans Petersen
  Vi tager ofte på bilferie i Harzen, ofte med børnebørn. Harzen er gennemsyret af gode vandrestier, der også kan benyttes om vinteren. Specielt for børnebørnene er det sjovt at samle officielle stempler på 222 seværdige steder i Harzen.
  Se hele rejsetippet
 • Fantastiske Goslar i Harzen

  (Bedømt af 4 personer)
  16.08.12: Jan Petersen
  Så blev det tid at prøve Harzen igen, har ikke været der siden jeg var barn...

  Og jeg huskede rigtigt, der er fantastisk smukt i Harzen, skov, bjerge, søer og middelalderbyer ligger på stribe, ikke et øje tørt.
  Se hele rejsetippet
 • Harzen på godt og vådt

  (Bedømt af 8 personer)
  19.04.12: Inge-Lise Lentz Svendsen
  I juli 2010 kørte vi, min datter og jeg, i min lille Kia Picanto til Harzen på en uges ferie.
  Via nettet havde vi fundet et lillebitte hotel i en lillebitte by BRAUNLAGE, hvor vi lejede os ind i en ydmyg lejlighed.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Harzen

Harzen - Ikke kun for gamle
Rejsetips indsendt af:
Flemming
Juelsminde
14. april 2011

Harzen - Ikke kun for gamle

Jeg har for få år siden igen fået øjnene op for Harzen. Et rejsemå der relativt let kan nåes fra Danmark, uanset hvordan man rejser.
Jeg har altid hørt at Harzen er et sted for gamle og pensionister, men det er jeg uenig i, og har besøgt området flere gange de sidste 5 - 6 år, og jeg finder hele tiden nye steder og byer som er et besøg værd. Udover at være et billigt feriested, byder området på mange forskellige ting. Smukke omgivelser, perfekte veje, hvis men er til Mc ferie, flotte nyrenoverede byer, en alvorlig historie, specielt fra tiden med et delt tyskland, glade og imødekommende mennesker og et hav af turistede ting man kan opleve. Så pak bilen, Mcen, tag toget, og tag en tur ned til et alpelandskab man kan være fremme ved efter 5-6 timers rejse, og nej, det går ikke op i lederhosen og jodlen, men er man til det, kan det sikker også arrangeres.

Er ikke så skrap til det med billeder, så dem må i finde på nettet. (Billedet er indsat af FDM travel)

Kommentarer til rejsetippet om Harzen

Hanenklee - Goslar - Harzen

09/06 2011 Steen Andersen
Har været på en 5 dages tur til Harzen med bosted i Hanenklee, en rar lille by med en norsk inspireret stavkirke samt et skønt område med masser af oplevelsesmuligheder lige uden for døren. For folk med lyst til vandreture er området en foræring med afmærkede stier til cykel/vandring, søer, camping med masser af plads. Goslar med byvandringer og Ramelsberg for geologisk interesserede eller bare nysgerrige vedr. "sølvets gang på jord" får hurtigt en masser timer udfyldt. Klaustall-Zellerfeldt ikke langt derfra er absolut et besøg værd - blot man har øje for de særpræg, som er så karakteristiske for byerne i Harzen. Er man ikke til gåture er en køretur rundt iHarzens bjergrige område en nydelse for øjet - alt er foranderlidt hele tiden. Undlad ikke at forlade nærområdet for at besøge Brocken med Schmallpuhrbahn - man bliver sat lidt tilbage i tiden; efterfølgende sluttes dagen af med besøg i Wernogerode med dets farveorgie. Prøv selv at tage derned og mærk efter!!!!!!!!

Kongeslot

09/06 2011 Niels Chr.Jensen
det er rigtig Goslar er en hyggelig by vi boede udenfor mellem Goslar og BadHartburg i en kløft hvor floden løg under hotellet som var et tidligere kongeslot fra da Hanover var konge magt.Og et vandfald faldt næsten 100 m ned lige på den anden side vejen der går lige forbi kløften den fører igennem er så dyb og smal at der ikke er forbindelse med mobil telefon.og der var ikke lang udflugt til drøpstenshuler og dyre og fuglepark.og aldrig har vi boet SÅ BILLIGT to personer
Med½pensin og kunne spise os mætte mere end vi behøvede.

2009 besøgetvi Harzen

09/06 2011 mette holmer petersen
2009 Besøget vi Harzen i August vi var også Goslar vi bodet på et holet som hed på dansk di 4 årstider landet er smuk kunne godt ta der ned igen

Harzen Øst

20/04 2011 Erik Løye
Ser mange skriver godt om Harzen, bl.a. om området største by, Goslar, som er dejlig og hyggelig. Men glem ikke øst enden, som lå i det gamle DDR. Her er stort set alt renoveret, og der findes mange turist attraktioner, bl.a. smalspors jernbanen med damplokomotiv til Brocken, som har udgangs punkt i Harzens næststørste by, Vernigerod, hvor der er meget andet og se, samt masser af restaurationer, caféer og et nyrestaureret Slot.
Her er også masser af overnatningsmuligheder, fra 5 stjernede hoteller og "Zimmer Frei". Boede selv på Hotel Heinrich Heine i Ilzenburg, som kan anbefales. Øst enden er stadig noget billigere end vest enden.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Harzen

Hoteller i Harzen
Rejser til Harzen
Denne side er udskrevet d. 20. september 2017 fra

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.