Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Harzen

 • Vandre i Harzen

  (Bedømt af 4 personer)
  07.03.13: Hans Petersen
  Vi tager ofte på bilferie i Harzen, ofte med børnebørn. Harzen er gennemsyret af gode vandrestier, der også kan benyttes om vinteren. Specielt for børnebørnene er det sjovt at samle officielle stempler på 222 seværdige steder i Harzen.
  Se hele rejsetippet
 • Fantastiske Goslar i Harzen

  (Bedømt af 4 personer)
  16.08.12: Jan Petersen
  Så blev det tid at prøve Harzen igen, har ikke været der siden jeg var barn...

  Og jeg huskede rigtigt, der er fantastisk smukt i Harzen, skov, bjerge, søer og middelalderbyer ligger på stribe, ikke et øje tørt.
  Se hele rejsetippet
 • Harzen på godt og vådt

  (Bedømt af 8 personer)
  19.04.12: Inge-Lise Lentz Svendsen
  I juli 2010 kørte vi, min datter og jeg, i min lille Kia Picanto til Harzen på en uges ferie.
  Via nettet havde vi fundet et lillebitte hotel i en lillebitte by BRAUNLAGE, hvor vi lejede os ind i en ydmyg lejlighed.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Harzen

Udsigt fra RAVENSBERG
Rejsetips indsendt af:
Schou-Jørgensen
Janderup Vestj.
18. juni 2009

Naturskøn oplevelse - tag til HARZEN

Dette er 3. gang vi tager til HARZEN. Første gang var KUN i 4 dage, men de sidste 2 gange har vi været der 1 uge ad gangen.
Bad Sachsa
Bad Sachsa

Lørdag den 6. juni 2009

Dagen strtede kl 6 om morgenen. Fik morgen mad og fik pakket bilen færdig. Så var det afgang kl 8.45 - stoppede ved Fleggaard ved Süderlugum og handlede ind. Herfra fik turen langs den dansk/tyskegrænse til Flensborg til kørsel til motorvejen. Så gik det ellers nedover, men før Kieler-kanalen var der vejarbejde, og igen ved tunnellen. Så vi var først fremme kl 17.00. Men gps'en ledte os den rigtige vej, og vi havde ikke brug for nogen vejbeskrivelse på papir. Fik handlet ind og blev indlogeret på SACHSENBLICK hus 2 på 2 sal og sikke en udsigt vi havde. det var hele turen vejr. Fred, ro og ingen stress - juhu 1 hel uge til formålet. Det kan varmt anbefales.

Dagene 7-13 juni 2009

Søndag-Fredag, blev brugt til at slappe af i. Vi havde besluttet os til at vis vejret var til det skulle vi selvfølgelig rundt og se noget, men vi har ikke oplevet sådan noget vejr, siden vi var på Filippinerne i 2008. Vi havde 2½ døgn med regnvejr. Og det stod ned i stænger, når det regnede. Men det var en dejlig tur alligevel. Vil gerne gøre den om igen på et andet tidspunkt. Hvis man vil opleve natur, bjerge og lokal stemning, ja så vil vi varmt anbefale at tage herned. Lokaliteten er lækker, lejlighederne er rene pæne og velholdte. Og værtsparret er søde og rare.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Harzen

Hoteller i Harzen
Rejser til Harzen
Denne side er udskrevet d. 21. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.