Udvid horisonten - Rejsetip Harzen

Lad os gøre din ferie bedre

Ring til en rejsekonsulent
Rejsetips indsendt af:
Henriette Jeppesen
Esbjerg
28. juni 2011
Udvid horisonten

Udvid horisonten

Braunlage i Harzen er et absolut anbefalelsesværdigt rejsemål når man skal på både afslapningsferie eller aktiv ferie. Det er et utroligt smukt område med flot natur, og er landskabet dækket af sne, er området et rigtig godt sted at stå på ski.
Wurmbergblick er et bjerg til både nybegyndere og professionelle, og flere steder i området findes små bakker hvor familien kan hygge i flere timer på enten ski eller kælk. Vi plejer at pakke bilen, nyde naturen og stå på ski, skøjter og kælk i en hel uge. Er der ikke sne nok til sne-relaterede aktiviteter, er der mange dejlige byer rundt omkring i Harzen - i år besøgte vi blandt andet Magdeburg, Goslar og Wernigerode, hvor vi hyggede på de små cafeer og så blandt andet Tysklands mindste hus. Udvid horisonten når du bestiller ferie - der er en helt anden luft i Braunlage!

Ferie i Polen

Ikke mange ved at man kan stå på ski i Polen. Men det kan man altså godt, og det er rigtig godt! Flere år er vi rejst til Polen for at stå på ski, og mulighederne er mange. For det første er Polen et enormt billigt rejsemål, befolkningen er rigtig venlige og hjælpsomme, og samtidig er der bakker for både store og små. Så hvis ikke økonomien er til Østrig eller Italien, eller man ikke just er professionel på de lange brædder, så er Polen et rigtig godt alternativ.

Hvis man ikke er til ski, er der mange store byer i Polen som absolut er et besøg værd - fx Krakow.

Aktiviteter
Skiferier, Skiferier
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mail-adresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Harzen

Rejser til Harzen

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Harzen

Læs mere om rejser til Harzen

Denne side er udskrevet d. 20. april 2014 fra
http://www.fdm-travel.dk/hoteller-i-europa/hotelliste-rejsetips/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.