Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Wernigerode

Luksus og heksedans
Rejsetips indsendt af:
Inge Andersen
Fredericia
5. maj 2011

Luksus og heksedans

Vi har to gange boet på Hotel Gotisches Haus i Wernigerode og det er helt fantastisk. Servicen er udover al forventning. I år kom vi meget sent om aftenen og vidste godt, at vi gik glip af aftensmaden, men det var lige meget.
Da vi ankom havde hotellet lavet en kold platte til os, da vi jo havde betalt for aftensmad. Det kan man da kalde service. Det er ikke tit at man oplever det. Hotellet har en helt fantastisk atmosfære og maden er uovertruffen. Det kan klart anbefales til alle. Vi har altid troet at Harzen er for pensionister på bustur, men det er blevet gjort meget til skamme, efter at vi selv har været der. I år var vi så heldige at være der mens i fejrede Walpurgis, hvor de siger farvel til alt det kolde og mørke og byder foråret velkommen med fest i byen og heksene danser om bålet og flyver til Bloksbjerg.

Vi kan klart anbefale hotellet til afslapning på alle områder også deres wellnessområde er helt specielt, hvor man kan ligge på dejligt sandstrand og blive brun samtidig. Det spiller max.

OBS: FDM travel har tilføjet billedet.

Overnatninger
Hotelophold
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Harzen


Rejser til Harzen
Denne side er udskrevet d. 17. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/graekenland/kreta/en-tur-paa-kreta-vaek-fra-de-stoerste-turistomraader.-sommerferie.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.