Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Kør-selv-ferie til Tyskland

Tag på en spændende kør-selv-ferie i vores smukke naboland og få friheden til at opdage tysk charme og gemütlichkeit. Her venter oplevelser for hele familien på Brødrene Grimms eventyrrute, smagfulde stunder for livsnyderne i det skønne sydtyske vinland, romantiske dage og bindingsværksidyl i fine middelalderbyer og trendy kulturliv i storbyerne. De sydtyske Alper er derimod en storslået kulisse for vandreture og festlige aftener i bayerske bierstuben. En kør-selv-ferie til Tyskland er perfekt til en forlænget weekend, men er også en sommerferie værdig. Her venter et utal af muligheder, og den bedste måde at opleve det hele er i bil.
 
Vi har kørt de eventyrlige ruter, I vil elske. Fortæl os jeres ønsker, så skræddersyer vi jeres kør-selv-drømmeferie.

Kør-selv til Tyskland og start din ferie


Oplev den afvekslende natur gennem Tyskland

Kør-selv-ferie gennem Tysklands afvekslende natur
Tyskland er dejlig nem og bekvem til en kør-selv-ferie. Afstanden fra Danmark er kort og seværdighederne ligger som perler på en snor fra nord til syd og øst til vest. Tag fx  familien med til et af de mange badelande i det Nordtyskland med masser af familieaktiviteter. I kan også køre videre og udforske Harzens smukke natur, hanse-stæderne i Mecklenburg eller kysterne i Schleswig-Holstein.

Fortsætter du længere sydpå veksler naturen fra bølgende marker, frodige skove til smukke bjerge med små skønne landsbyer. I kan også følge en af de mange vinruter i Rhein-Mosel eller Schwarzwald, og blive klogere på tysk vin. Husk også at smage på de lokale specialiteter som en thüringer grillpølse stegt over trækul, friske, hvide asparges fra bjergskråningerne i Schwarzwald eller friske nordsørejer i Schleswig-Holstein.

I kan tage en overnatning på et af de mange overnatningshoteller på køreturen gennem Tyskland indtil I kommer frem til jeres rejsemål, hvor I kan bo på en af vores udvalgte ferieboliger.

Schleswig-Holstein med strand og vand

Slap af på en sandstrand ud mod Østersøen
I Schleswig-Holstein finder du et naturskønt område, der rummer en guldgrube af spændende historier og fortællinger om vikinger, konger og fyrster. Og du skal ikke køre særlig langt for at komme til Schleswig-Holstein, der ligger lige på den anden side af grænsen mellem Danmark og Tyskland. Området er oplagt til dig, der ønsker en hyggelig kør-selv sommerferie. Tag hele familien med og nyd bl.a. Vesterhavet med Vadehavet samt de lange hvide sandstrande ud mod Østersøen.
Læs mere om sommerferie i Schleswig-Holstein

 

Hansestæderne i Mecklenburg

Fabelagtige hansestæder som Lübeck, Wismar, Rostock og Stralsund er nogle af topattraktionerne, når du holder din sommerferie i Mecklenburg i Tyskland. Det er altid spændende at studere hansestædernes imponerende facader, skønhed og historie. Flere er optaget på UNESCOs fornemme liste over verdens kulturarv. I Mecklenburg kan du også opleve en levende natur med bl.a. storke, havørne og bævere. Desuden kan du udforske hele tre nationalparker, når du holder sommerferie i Mecklenburg i Tyskland.
Læs mere om sommerferie i Mecklenburg

Sommer i Berlin

Sejltur på Hamburgs mange kanaler
Når du holder sommerferie i Berlin, vil det snart gå op for dig, at hovedstaden i Tyskland hører til blandt de ypperste storbyer i verden. Der er altid tempo på i Berlin. Her kan du boltre dig med museumsbesøg, trendy indkøbscentre, teatre, koncerter, natklubber, restauranter, caféer og ikke mindst de mange eksempler på forrygende og nyskabende arkitektur. Når du først har holdt din sommerferie i Berlin, vender du snart tilbage for at opleve byen igen.
Læs mere om sommerferie i Berlin
 

Hamburg uden filter

En sommerferie i Hamburg er lige noget for dig, hvis du holder af shopping, kulturoplevelser eller bare sætter pris på en energisk storby med sin egen originale karakter. Tæt på grænsen mellem Danmark og Tyskland finder du den herlige storby med klassiske gamle bygninger ret op og ned af ny og vovet arkitektur. Hamburg bliver ofte kaldt "Nordeuropas Venedig", da byen bliver gennemskåret utallige kanaler og floden Elben. Du kan også udforske de sjove små beværtninger, der konkurrerer med trendy restauranter, caféer og barer. På underholdningsfronten står de store elegante opsætninger i stærk kontrast til de mørke stripklubber.
Læs mere om sommerferie i Hamburg

Niedersachsen - fra smukke bindingsværkshuse til supermoderne Autostadt

Smukke bindingsværkshuse i Niedersachsen og Harzen
I Niedersachsen konkurrerer byerne om at have de smukkeste bindingsværkshuse i Tyskland. Området er helt ideelt til en sommerferie eller blot en overnatning, hvis du kører i bil for at holde sommerferie længere nede sydpå i Tyskland eller Europa. Er du på udkig efter storbyens puls, så læg vejen forbi Hannover. I idylliske Celle kan du snuse til historien om den danske dronning Caroline Matilde. Holder du sommerferie med børn i Tyskland, så har VW opført oplevelsesområdet, Autostadt, som hitter hos bilentusiaster i alle aldre. Endelig byder naturen i Niedersachsen på både vandreture, cykelture og bådudflugter.
Læs mere om sommerferie i det centrale Niedersachsen
 

Harzens store mangfoldighed

Få timers kørsel fra Danmark finder du Harzen, der er et godt og sikkert valg til din sommerferie Tyskland. Blandt de dramatiske bjerge, skove og søer ligger hyggelige og charmerende byer som Goslar - med den UNESCO-beskyttede historiske bymidte -, Bad Harzburg og Wernigerode. Holder du sommerferie i Harzen kan du tage på stille vandreture i bjergene eller dyrke udfordrende klatring på de stejleste klippesider. Besøg også den smukke Nationalpark Harz eller tag på spændende museumsbesøg i nedlagte miner og drypstenshuler.
Læs mere om sommerferie i Harzen

Forførende Rhinen-Mosel-Franken

Rhinen og Ehrenfels slot

Det tyske vinland

En kør-selv-ferie i Rhinen-Mosel nord for Schwarzwald i det nordvestlige Tyskland går rent ind hos de fleste. Her i området ligger slotte og borgruiner på bjergtinderne og fortæller hjertegribende historier om fortidens myter, ridderkampe og krigeriske hændelser. Elsker du vin, så er Rhinen-Mosel-Franken også et godt sted at holde sommerferie i Tyskland. Vinmarker og vinbjerge vokser overalt og lokalområderne tilbyder deres egne vinfester. Besøg fx Kloster Eberbach - en vingård som blev grundlagt i 1136 og stadig fungerer den dag i dag. Vingården besidder 220 hektar vinmarker på en strækning på over 100 km. Ellers kan du altid besøge den lokale vinbonde og få dig en smagsprøve eller to. Oplev også de legendariske floder Rhinen og Mosel, når du holder sommerferie i Rhein-Mosel..
Læs mere om kør-selv-ferie i Rhinen-Mosel-Frankenl
 

Dramatisk og romantik i Sydtyskland

Sydtyskland er det rette valg, hvis du ønsker en sommerferie fuld af blændende natur med spejlblanke søer, dramatiske bjerge samt romantiske slotte og borge. I det sydlige Tyskland kan du også tage på vandre- og cykelture, hvor du virkelig nyder naturen på nærmeste hold. Prøv også en af de mange svævebaner, der giver dig overblik og fantastiske udsigter. Området vrimler med dramatiske slotte og borge, men højdepunktet er uden tvivl Neuschwanstein slottet. Trænger du til lidt storbystemning på din sommerferie, kan du tage en afstikker til Augsburg eller München.
Læs mere om kør-selv-ferie i Sydtyskland

Læs mere om Tyskland

Denne side er udskrevet d. 20. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/spanien/mallorca/cala-dor/playa-ferrera-sommerferie.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.