Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 3.000 kr.

Kør-selv-ferie til Tyskland

Mens prisen på storby- og solferier ryger op i højsæsonen, styrer kør-selv-ferierne uden om de værste prishop. Vi er specialister på kør-selv-ferie til Tyskland. Vi tilbyder en række håndplukkede hoteller og ferieboliger, som er et godt udgangspunkt for din kør-selv-ferie.

Kør-selv-ferie for alle

Kør-selv-ferie i Tyskland
Du kan med fordel pakke bilen og tage på kør-selv ferie i Tyskland, hvis du vil holde feriebudgettet nede.

Priserne på flybilletter og hoteller til storby- og solferier stiger gerne med adskillige tusinde kroner, når vi nærmer os en højsæson, hvorimod priserne på hoteller og ferieboliger i Tyskland ofte holder sig i ro.

Du har mange muligheder, når du vælger en kør-selv-ferie. Du kan invitere din udkårne med på en romantisk miniferie med hygge og god mad og vin. Trænger I til at stresse af, kan I tage på en wellness ferie. Kør-selv-ferien er også til hele familien, hvis du vælger et af de mange badelande med særlige familieaktiviteter. Hvis I er mere til en aktiv ferie, er der masser af smuk natur i Tyskland, som I kan køre til.
Oplevelserne venter

Oplevelserne venter

Tyskland gemmer på flere oplevelser, end mange af os tror. Hver region byder på sit helt eget særpræg og historie. Se de flotte og fascinerende bindingsværkshuse i blandt andet Harzen og Thüringen, eller gå på opdagelse i hansestædernes historie i Lübeck, Rostock og Wismar. Følg en af de mange vinruter i Rhein-Mosel eller Schwarzwald, og bliv klogere på tysk vin. Husk også at smage på de lokale specialiteter som en thüringer grillpølse stegt over trækul, friske, hvide asparges fra bjergskråningerne i Schwarzwald eller friske nordsørejer i Schleswig-Holstein. Rejser du med børn, vil de elske at få lov til at tumle i et badeland eller en forlystelsespark.

Fleksibel kør-selv-ferie

Kør-selv-ferien giver jer en høj grad af fleksibilitet, og det er rart ikke mindst, hvis I rejser med børn. Det er en god måde at være sammen med familien på, for I bestemmer selv tempoet. I kan holde pause, når det passer jer, eller I kan tage en afstikker på vej til hotellet og måske besøge en forlystelsespark eller et badeland. Samtidig er rejsetiden relativ kort til Tyskland, hvor de fleste destinationer kan nås på et par timer.
Denne side er udskrevet d. 29. oktober 2016 fra
http://www.fdm-travel.dk/andorra/cassany.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.