Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 3.000 kr.

Tilbud på rejser

Andre rejsemål i Tyskland

Rejser til Mecklenburg

Pak bilen og nyd nogle dage med familien i et af de populære badelande i Mecklenburg. Du kan også tage på en forlænget weekend til en af de gamle smukke hansestæder som fx Rostock eller Wismar. Mecklenburg har også en unik natur - der er 3 nationalpsrker og du kan fx være heldig at se storke, havørne og bævere.

Hansestæder, havørne og slotsromantik i Mecklenburg

Hansestæderne er Mecklenburgs varemærker

De gamle hansestæder som Wismar, Rostock og Stralsund er et af Mecklenburgs ypperste varemærker. Rejser du til Mecklenburg vil du falde på halen over Hansestædernes imponerende facader, skønhed og historie. I dag er flere optaget på UNESCOs liste over verdens kulturarv.

Det rige dyreliv og den unikke natur kendetegner også Mecklenburg, hvor storke bygger deres reder, havørne svæver elegant i luften på udkig efter en lækkerbisken og bævere boltrer sig i naturen. Der er hele tre nationalparker du kan besøge, når du rejser til Mecklenburg. Jasmund på øen Rügen er nok den mest besøgte.

I Mecklenburg lever romantikken desuden i bedste velgående på de mange eventyrlige slotte. Lejer du en af FDM travels udvalgte hoteller eller ferieboliger, kan du opleve det bedste af Mecklenburg på din næste kør selv-ferie.
Die kleine Sonne, Rostock
Dejligt mellemklassehotel centralt beliggende i centrum...
Køb tidligt-rabat: 10%
Få 10% rabat ved bestilling senest 42 før ankomst i perioderne 1. januar - 30. april og 1. september - 31. marts 2017.
Se mere og bestil her

Mecklenburg for vandhunde

Er du en rigtig vandhund, så er Mecklenburg lige noget for dig med 1.700 km kystlinje og 2.000 søer. Søerne ligger i en enestående natur mellem kuperet terræn og bølgende kornmarker. Her kan du boltre dig med sejlads, dykning, kajaksejlads, kano eller bare slappe af på stranden.

Prøv også de kulørte strandstole, der er indbegrebet af ægte tysk strandliv. Endelig er der de populære feriesteder for hele familien med badelande og mange andre aktiviteter.
Best Western Seehotel Frankenhorst, Schwerin
Best Western Seehotel Frankenhorst er et dejligt...
Se mere og bestil her

Mecklensburgs smukkeste by

Schwerin er hovedstaden i Mecklenburg og mange mener, det er den smukkeste by i området. Inden du når selve byen, ser du de gyldne slotstårne. Slottet (Schweriner Schloss) er som taget ud af et eventyr, som det ligger der midt på en lille ø i Schwerin-søen. Der er et museum i den ældste del af slottet.

Du skal også unde dig en slentretur i Schelfstadt, når du rejser til Schwerin i Mecklenburg. Det er den gamle bydel med små skæve bindingsværkshuse og smalle hyggelige gader.
Schloss Güstrow

Renæssancepragt i Schloss Güstrow

Schloss Güstrow i Mecklenburg er et af Tysklands smukkeste slotte i 100 % renæssancestil. Slotshaven er genetableret med de klassiske blomsterbede i alle regnbuens farver. Bevæg dig også inden for i slotsmuseet.

Om sommeren rykker caféen ud i den storslåede slotsgård, hvor du kan slappe af med en kop kaffe.
Læs mere på Schloss Güstrows hjemmeside
Residenz Seepark Sellin
Dejlig ferieby på den smukke ø Rügen. Velindrettede...
Se mere og bestil her

Aktiv ferie i Mecklenburg

Når du rejser til Mecklenburg har du gode muligheder for at røre dig på en aktiv ferie. Her er der fx hundredvis af suveræne cykelruter. Og du bestemmer selv, hvor langt du vil cykle. Vil du hellere slide lidt på fodsålerne, så er der også utallige afmærkede ruter i den afvekslende natur.

I Mecklenburg kan du også udleve alle dine golfdrømme uden at være medlem af en golfklub. Vælg mellem golfbaner i alle sværhedsgrader. Fælles for alle golfbanerne er, at de ligger midt i den skønneste natur.
Hansestæderne med de smukke facader

Hansestæderne med de smukke facader

Her kan du tale om Østersøens perler. Flere Hansestæder ligger side om side i Mecklenburg og langs Østersøens kyster. Området var rig på handel i middelalderen. Købmændene var driftige, stolte og tjente godt.

Der blev bygget flotte klostre, enorme gotiske kirker og overdådige rådhuse. Købmændene sørgede også for at dekorere deres egne boliger, der lå ud mod torvet med flot udsmykkede facader. Deres skulle gerne overgå naboens … præcist som i dag.
Steigenberger Hotel Sonne, Rostock
Hotel Sonne er et dejligt, førsteklasses hotel i centrum...
Bestil tidligt-rabat: 15% rabat
Få 15% rabat ved bestilling senest 42 dag før ankomst i perioderne 1. januar - 4. amj og 3. oktober - 31. december 2016.
Se mere og bestil her

Rostock og Warnemünde

Rostock er den største hansestad i Mecklenburg, hvor du kan vælge mellem et hav af forretninger, restauranter, caféer og seværdigheder. Gå en tur ned ad Kröpeliner Strasse. For enden af gaden ligger Neuer Markt med rådhuset. Det er et godt udgangspunkt for dig, hvis du vil snuse lidt til Rostocks atmosfære, når du rejser til Mecklenburg.

Warnemünde og Rostock er nærmest smeltet sammen. Warnemünde er en super populær kur- og badeby. Her finder du alt, hvad hjertet begærer af hoteller, restauranter, caféer, forretninger og sandstrande. Du kan også bruge tid i havnen og studere havnetrafikken. Det høje flotte fyrtårn er byens varetegn.

15 km uden for Rostock finder du Bad Doberan. Højdepunktet er det gamle damplokomotiv, der prustende med røg og damp kører midt på gaden og ud til havet. Børnene vil elske det.
Arcona Hotel Baltic, Stralsund
Dejligt førsteklasses hotel beliggende få min. gang fra...
Se mere og bestil her

Stralsund

Stralsunds gamle bydel er den bedst bevarede af hansestæderne i Mecklenburg. Bydelen er omgivet af vand, der er med til at give den en særlig stemning. Alter Markt er midtpunktet for de flotte historiske bygninger. Det er også her, du finder de fleste seværdigheder. Slap af og nyd omgivelserne fra en af de mange caféer, der ofte ligger i en af de atmosfærefyldte bygninger.

Et museum, der virkelig er et besøg værd, er den gamle klosterkirke, som rummer Museum für Meereskunde und Fischerei und Aquarium. Der kan du lære om livet i havet. Det er også et sted, som børnene vil sætte pris på.
Hvide sandstrande så langt øjet rækker på Rügen

Hvide sandstrande så langt øjet rækker på Rügen

Rejser du til Stralsund, skal du sikkert også til Rügen, som er Mecklenburg og Tysklands største ø. Rügen er dejlig grøn og frister dig med de mange hvide sandstrande. Binz er øens feriested med en farverig strandpromenade, butikker, restauranter og caféer. De flot renoverede strandvillaer giver en særlig mondæn stemning til området.

Du kan også udforske Rügen på cykel. Afstandene er korte og flere ruter er godt afmærket. Tag fx en tur ud til den lille, men vidunderlige Nationalpark Jasmund. Kendetegnet er de imponerende kridtklinter, der står i stærk kontrast til bøgeskovens skiftende farver.
Schlosshotel Fleesensee
Lækkert slotshotel midt i det smukke Mecklenburg....
Se mere og bestil her

Malchow ved Fleesensee

Byen Malchow ligger ubeskrivelig smukt ved Fleesensee. I området står golf højt på programmet. Er du golfentusiast, skal du besøge Golf & Country Club Fleesensee med baner i flere sværhedsgrader. Rejser du til Mecklenburg efter forkælelse, så har Fleesensee Spa alt hvad hjertet begærer. Der er fx spa, flere former for massage, fitness, swimmingpools og sauna.

Billeje i Mecklenburg

Sammen med vores samarbejdspartnere giver vi dig den bedst mulige billeje, når du rejser til Mecklenburg i Nordtyskland. Du kan let og overskueligt bestille billeje online:
Lej en bil i Tyskland

Start nu! Det er let at bestille din rejse til Mecklenburg

Se liste med udvalgte ferieboliger i Mecklenburg
Se ferieboliger på kort over Mecklenburg
Denne side er udskrevet d. 22. oktober 2016 fra
http://www.fdm-travel.dk/malaysia/praktiske-tips/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.