Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Mecklenburg

Læs mere om rejser til Mecklenburg

Rejsetips indsendt af:
Britta
værløse
11. april 2009

Afslapning og oplevelser

Vil du have fred og ro og god service...og samtidig opleve en by med slot og sø, så er Best Western hotellet Seehotel Frankenhorst lige udenfor Schwerin et super godt valg.
udsigt fra terassen til søen
udsigt fra terassen til søen

God kvalitet for pengene

Vi er lige kommet hjem fra to overnatninger i det nordlige Tyskland.
Vi kørte tidligt lørdag morgen og ved middagstid ankom vi til Seehotel Frankenhorst lige udenfor Schwerin. Hotellet lå lige ned til søen i parklignende omgivelser. Fuglekvidder og ellers fuldstændigt roligt. Vi gik en tur ind i en mindre skov, hvor der også var marker med får og lam. Mere idyllisk findes det ikke.
Vejret var med os, hvilket selvfølgelig gjorde oplevelsen endnu bedre. Træer og buske var endnu ikke sprunget ud - der er ingen tvivl om at det kun kan blive endnu flottere om få uger. Vi nød vejret på terassen med en dejlig tallerkenfuld suppe.
Vores værelse var absolut dejligt - god plads og et skønt badeværelse med badekåber til hver af os. Kl. 18 skulle vi begge have rygmassage - en skøn oplevelse med fokus på afslapning. Og derefter en tur i spabadet og saunaen.
En dejlig 3-retters middag i restauranten - i havestuen med udsigt over søen.
Schwerin slot
Schwerin slot

Oplevelser

Efter en overdådig morgenmadsbuffét brugte vi søndagen i Schwerin. Med i vores pris gennem FDM var indgang på slottet i Schwerin, som ligger ved søen. Slottet er smukt - ikke så stort og det trænger til istandsættelse indendørs. Men udefra er det bare ren idyl, som det ligger lige nedenfor byen og med søen som baggrund.
Vi slentrede rundt i byens gader og nød livet. Tog så hjem på hotellet og valgte at blive der og spise endnu en pragtfuld middag.
Mandag vendte vi snuden hjemad - undgik motorvejene, kørte så vidt muligt langs med kysten og nød strandbyerne - der er virkelig sommeridyl over byerne langs kysten til Puttgarden.
Trænger I til afslapning og fred er Best Western Seehotel Frankenhorst et super godt bud. Det er ikke sidste gang vi kommer der for at få en portion ro i hverdagen

Kommentarer til rejsetips om Mecklenburg

Pas på cykeltyve

17/12 2009 Annie Holgaard
Ganske rigtigt et dejligt sted med masser af atmosfære. Vi fejrede bryllupsdag med en romantisk tur. Vi havde medbragt vores ynglingscykler for at nyde den skønne omegn. Det kunne tyvene desværre ikke stå for, så selv om begge vore ret dyre cykler var låst fast til stativ med kraftige låse, lige overfor politikontoret i den indre by ved højlys dag, blev de ganske enkelt klippet fri og stjålet mens vi var inde at handle. Skideærgelig slutning på en ellers lækker ferie.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.