Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Mecklenburg

Læs mere om rejser til Mecklenburg

Rejsetips af samme forfatter

Afslappende weekend i skønne omgivelser på Rügen
FDM travel Presale coordinator
Mette Tjæreborg

Afslappende weekend i skønne omgivelser på Rügen

Hvis du virkelig skal slappe af og glemme alt omkring dig for en weekend så skulle du tage en tur til Radisson Blu, i Trent på Rügen.
Her er man jo i det gamle øst, det er der ikke mange minder tilbage om, kun vejen er af og til de gamle brostensveje som man, måske heldigvis, ikke har fået moderniseret endnu.
Den lækre poolområde
Den lækre poolområde

Sådan en vej kører du på for at komme det sidste stykke frem til Radisson Blu, Trent. Efter den lille by Trent er der bare brosten tilbage som du kører et par kilometer ud ad indtil du ikke kan komme længere, så er du ved Radisson Blu, her er der absolut fred og ro og ikke andet at lave end slappe af, spise god mad, drikke dejligt vin og gå lange ture i området. Hotellet ligger lige end til stranden, den indbyder simpelthen til lange gå-turer. Du skal selvfølgelig også forkæle dig selv med lækre massager og skønhedsbehandlinger eller du kan bare slappe af ved poolen, inden eller udendørs hvis vejret er til det.
Hvem vil ikke gerne nyde en gang massage?
Hvem vil ikke gerne nyde en gang massage?

Hotellet praler med de har den længste bar på Rügen, det passer nok, den ser i hvert tilfælde ganske indbydende ud, her kunne jeg godt snuppe et par drinks efter en lang dag med gåture og spabehandlinger. Deres lysekrone i lobbyen tror jeg nu også er en af de største på Rügen, den er godt nok også imponerende.
Den store lysekrone
Den store lysekrone

Du skal ikke tage her til for at shoppe og opleve en masse, men du kan jo tage et stop i Stralsund på vejen frem eller tilbage, du kører lige igennem, det er en karakteristisk gammel Hansa by som de er i gang med at restaurerer efter muren er faldet. Her kan du shoppe eller prøve noget lokalet øl eller bare nyde byen.
Det gamle rådhus i Stralsund
Det gamle rådhus i Stralsund

Overnatninger
Hotelophold
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Mette Tjæreborgs profilside
Denne side er udskrevet d. 21. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.