Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Mecklenburg

Læs mere om rejser til Mecklenburg

Bundesgardtenschau 2009 Schwerin.
Rejsetips indsendt af:
Gutten harboe
Bur / Vemb
19. dec. 2009

Bundesgardtenschau 2009 Schwerin.

Da jeg læste det rejsetip om Schwerin, bragte det minder frem om nogle dejlige dage dernede i april hvor vi var nede og se Bundesgartenschau.

Et Gartenschau i Sydtyskland

Det er en god idè man der har fundet på, at få de tyske slotsparker op at stå efter krigens ødelæggelser, man lader lokale gartnere og anlægsgartnere vise hvad de formår, og får dermed slotsparken gjort fint i stand, et område på 9000 kvm med blomster. Det var egentlig vores søn der kom med ideen, han havde, medens han gik på Beder gartnerskole, været på sådan et Gartenschau i sydtyskland, så da muligheden gav sig, så tæt på, startede vi derned en fredag morgen, og var dernede kl. 13 hvor vi havde lejet os ind i en feriepark som hed Ferienpark Retgendorf, ligger ca. 12 - 13 km. nord for Schwerin, og ligger også ud til søen.

Vi læssede vores ting ind i hytten, og kørte ind til byen, hvor vi gik rundt og kikkede. Som også beskrevet i den foregående beskrivelse, er det en rigtig interessant by med nyrestaurerede gamle huse, forbavsende så hurtigt de har fået det op at stå. Hele lørdagen ( 8 timer ) gik med at opleve alle blomsterne i slotsparken, et overvældende skue, det gav også trætte ben, på vejen ud gik vi ind og så slottet, som også beskrevet, trænger det til " en kærlig hånd indvendig " hvilket man også er i gang med. Da  vejret var godt ville vi fylde dagen ud med en tur til Rostock, også en interessant gammel by. På hjemvejen søndag var vi lige omkring Lübeck, som jo altid er et besøg værd. Jeg kan kun anbefale andre at besøge en sådan " Bundesgartenschau, jeg mener at den næste er i 2011 i Koblenz.
 I parentes skal bemærkes at sådan en tur ikke bliver mindre interessant af at have en søn og en hustru med som begge er meget havekyndige.

Mvh. G Harboe

Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar
Denne side er udskrevet d. 25. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/sydafrika/cape-town/table-mountains.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.