Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Mecklenburg

Læs mere om rejser til Mecklenburg

Rejsetips indsendt af:
Keld Juhl
Allerød
3. feb. 2009

Familie hygge i dejlige omgivelser i Mecklenburg

Mit rejsetips handler om 4 fantastiske dage i det tyske badeland Van der Valk Resort i Linstow. Vores børn ville slet ikke hjem igen.
100 kvm ½ dobbelthus
100 kvm ½ dobbelthus

Rejsedag

Bilen var pakket og vi kom afsted igod tid. Man ved aldrig om der er meget trafik gennem København. I dag var en undtagelse og vi ankom i god tid til færgen i Gedser. 15 min før afgang begynder der at være lidt uro på pladsen, ingen færge og en personale der begynder at gå rundt mellem bilerne.

Færgen havde tekniske problemmer, sjovt man først fandt ud af det 15 min før afgang når den sejler i en time og 45 minutter ;-) Nå men enten kunne vi slå telt op eller køre til Rødby som vi fik afvide af personalet. Vi valgte Rødby og dermed ca 260 km mere i bil end forventet. Efter 8½ time ankom vi til feriestedet.

Børnene var stadig ved godt mod, hvilket ikke var tilfældet for moderen, som det sidste stykke var ved at være godt træt af at sidde i bil. MEN nøglen til huset fik vi ganske hurtigt OG hvilket hus. 3 soveværelser, 3 badeværelser, køkken/alrum/stue.

Masser af plads, så legetingene blev stillet op. Børnene er 3 og 5, så det skulle lige på plads inden vandland blev invaderet.
Skatten er fundet.
Skatten er fundet.

Miniferie

Der var mange gode aktiviteter. Badeland, ikke verdens største men for vores børn, var det dejligt. Rusjebaner, boblebad, afdeling for de helt små, det var rigtigt hyggeligt. Og så måtte man jo finde sig i at gå ind i skabene og klæde om som Magnus på 5 sagde.

Stor udendørs borglignende legeplads. Cowboy by omme bag feriehusene. Og mulighed for i sommer månederne at komme ud at ride, tennis og fodboldbane.

Indendørs var der bowling, legeplads, spillehal, bordtennis, sauna og solarium. Vi nåede ikke det hele men tiden gik hurtigt selvom Nikoline på 3 mente at vi skulle være afsted i 5 uger.

Der var også en legeklub, hvor de tyske forældre "parkerede" deres børn et par gange hver dag, så de kunne holde ferie.

Legeklubben havde dog en skattejagt den ene dag, hvilket vi selvfølgelig måtte med på. Så som de eneste forældre, og et enkelt Hollandsk par deltog vi sammen med 20 børn.

Skatten blev fundet i Cowboy byen, hvor en Indiansk ånd havde besat kisten, så der måtte lige danseses lidt inden den kunne åbnes. Og ja der var slik i ;-)

Hjem igen

Som alting havde denne ferie også en ende. Vi havde nogle fantastiske dage. Heldigvis sejlede færgen fra Rostock, så turen hjem blev lidt kortere.

Aktiviteter
Badelande

Kommentarer til rejsetips om Mecklenburg

Kommet der gennem mange år

02/10 2010 maibritt
Ja vi kom der helt tilbage det år hvor de åbnede og syntes det var helt fantastisk, børnene var små og der blev ikke tikket for de fik et lille kort som galt for all. inclusive. og kunne inviterer hianden på sodavand, nu er vi kommet der rigtig mange gange og senest har vi haft de unge mennesker fra vores arbejde med og med lige stor succes. Så kan kun anbefale dette ferie sted med store BOGSTAVER og lige nu har jeg bestemt mig for at vores børn og ikke mindst børnebørn skal med ;o)

Perfekt - Van Der Valk.....

01/10 2010 Karen Margrethe Højer
16-07-2010 Var afsted 14 - personer. Valgte at holde 2 x 60 års fødselsdag på dette pragtfulde sted. Havde inviteret børn, svigerbørn og børnebørn på denne formidable oplevelse - all. inclusive. Der gik et par dage, før børnene fandt ud af, at man bare kunne hente sodavand og lign. uden at skulle spørge forældrene først. Forplejningen er til ug og det alttid venlige personale står parat, såsnart man henvender sig. Der var oplevelser for enhver og i rigelige mængder. Husene er store, dejlige og lyse og der er rigelig plads. Det er nu 3. gang vi har været på stedet og bestemt ikke den sidste.... Stor og varm anbefaling herfra.

Herlige dage på Van der Valk

08/04 2009 Ulla og Poul Pedersen
Jeg kan kun tilslutte mig ovenstående beretninger. Van der Valk er et ganske dejligt sted med mange muligheder, og feriehusene praktisk indrettede med badeværelse tilknyttet hvert værelse. Vi var 2 ældre ægtepar, der havde valgt halvpension, og det var ideelt, for så havde vi hele dagen fri til at se på seværdigheder i omegnen uden at skulle tænke på at være tilbage til frokost. Besøgte bl. a. Rostock og Greifswald. Miniferien gav ikke plads til flere udflugter, ellers havde vi valgt den af Van der Valk arrangerede tur til Berlin. Overvejer seriøst på et tidspunkt at invitere hele familien på et ophold på Van der Valk, da det er ideelt feriested for familier med børn.

All inclusive. Ferie for hele familien

19/02 2009 Jann Sørensen
For 3 år i træk, tilbragte vi igen vinterferien på Van Der Valk. Vi var 2 børn & 4 voksne. Ligesom sidst valgte vi et All inclusive ophold. Dette kan anbefales. 280 kr for voksne 0g 140 for børn under 13 år pr dag. Så er alle måltider og drikkevarer med. Det er rart at der ikke er nogen der skal stå i køkkenet. Ungerne (13-14 ) er vilde med stedet. Vi voksne ligeså. Her kan man virkelig slappe af.

Van der valk

19/02 2009 Jesper
Miniferie i skoleferien. Det var nu 3. gang vi tog turen til Van Der Valk lidt syd for Rostock. Kan kun tilslutte os tidligere rejsebeskrivelse, vil derfor gerne tippe lidt om området. Tag turen mod Rostock og kør mod Röversdorf til Karls Erlebnisdorf, her er rigtig mange aktiviteter at kigge på, lille togbane, større togbane (fra maj), kør i traktor - rid på heste, klap geder og grise - diverse udstillinger lige pt. er der udstilling af isskulpturer, meget flot - når indgang er betalt kan ungerne (og voksne) skøjte i skøjtehallen. Kør en tur til Rostock centrum, uanede muligheder for shopping i flotte centre til gode priser. Nær Van der Valk, drej til højre v. udkørsel mod Krakow am See - der er ca. 8 km. og I finder både Netto, Aldi og Edeka supermarkeder.... OBS I kan ikke bruge Visakort mv., men skal købe kontakt, dog til priser der er uhørt lave - så giver køkkenet i huset jo også mening og ikke mindst hygge.... Ellers kig oppe i informationen, her finder I rigtig mange brochurer/forslag til ture og oplevelser. I kan f.eks køre med feriestedets bus til Berlin til rimelige penge. Helt sikkert et feriested der kan samle både unge og "gamle" - der kan jo f.eks bowles, spilles Squash, tages solarie eller hvad med en wellness behandling - naturen omkring kan f.eks opleves på de heste der går bagerst v. feriestedet, skal bookes via receptionen... God tur.

mecklenburg

19/02 2009 birgit kristensen
Vi kan varmt tilslutte os den samme oplevelse. Hvis man skal samle fam. så er det helt rette sted. Vores barnebarn var glad for hendes sovested i det lille rum på gangen.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar
Denne side er udskrevet d. 20. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/new-york/bo-ikke-paa-ameritania-i-new-york.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.