Turprogram i kort udgave

Forslag til overnatning

  • 1.  nat på Steigenberger Hotel Sonne eller Hotel Radisson Blu i Rostock 
  • 1. nat på Steigenberger Hotel Stadt Hamburg eller Hotel Alkte Speicher i Wismar. 
  • 1. nat på Park Inn by Radisson eller Radisson Senator Hotel i Lübeck.

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Historiske byer ved Østersøen

4 dages kør-selv ferie til historiske byer ved Østersøen

Oplev den spændende Østersøkyst med herlige strande, skove og søer, smukke bakkede landskaber og hyggelige historiske hansestæder. I bor i de tre spændende byer Rostock, Wismar og Lübeck, så hver dag er der tid til mange spændende oplevelser både i byerne og langs kysten. 3 nætter/4 dage:
Fra 1.270 kr.

pr. person i dobbeltværelse 3 nætter.

Dag 1.
Dag 1.

Ankomst Rostock

Den gamle bydel i Rostock
Kør evt. lidt østpå til Karls Erlebnis-Dorf i Rövershagen hvor alt står i jordbærrets tegn; et fascinerende sammensurium
Steigenberger Hotel Sonne i Rostock
Steigenberger Hotel Sonne i Rostock
af marked, restaurant og forlyster. Kør tilbage og tag en spadseretur rundt i den indre by. Start ved Kröpeliner Tor og fortsæt gennem byen. Besøg evt. Universitetes Zoologiske Samling, Det Kulturhistoriske Museum i Kloster zum Heiligen Kreuz, Neuer markt, Marienkirche og mange andre af byens seværdigheder.
Dag 2.
Dag 2.

Rostock - Wismar

Kør ud til Warnemünde og gå en tur på den brede sandstrand ved indsejlingen til Rostock, besøg Alter Strom og nyd den hyggelige maritime stemning. Kør videre gennem den
Steigenberger Hotel Stadt Hamburg i Wismar
Steigenberger Hotel Stadt Hamburg i Wismar
afvekslende natur til Bad Doberan og se den imponerende Klosterkirke Doberan Münster.

I Bad Doberan kan I også tage en tur med den gamle damp- og smalsporsbane Molli til Heiligendamm og retur. Kør videre over øen Poel til Wismar. På grund af sit middelalderlige præg er Wismar på UNESCO's verdensarvliste. Her kan I opleve et prægtigt udvalg af spændende bygninger, ikke mindst de store kirker.
Dag 3.
Dag 3.

Wismar - Lübeck

Lübeck
Inden I forlader Wismar er der lige tid til et sidste kig på byen, evt. et besøg i St. Marienkirche hvor I kan se her herlig 3D film om mursten og kirkebyggeri. Så går
Radisson Senator Hotel i Lübeck
Radisson Senator Hotel i Lübeck
turen videre forbi Hohenkirchen og Ostseebad Boltenhagen. Derfra sydpå til Schloss Bothmer, Mecklenburg-Vorpommerens største barokanlæg. Videre mod Lübeck med stop ved den gamle DDR-grænse i Lübeck-Schlutup. Også Lübeck er på UNESCO's verdensarvsliste og byen er da også et eldorado for historieinteressede. Her er ikke mindst det nye Hanse-Museum et besøg værd.
Dag 4.
Dag 4.

Lübeck - afrejse

Lübeck
Lübeck er også en dejlig shoppingby og hvis I ikke nåede det i går, bør I da lige smutte forbi Cafe Niederegger og smage på lidt marcipan. Og måske købe lidt med hjem. Så går turen nordpå genem Travemïunde, måske med et besøg på den gamle firemastede bark Passat. Videre nordpå til det gamle smukke Kloster Cismar fra 1177. Derfra til Heiligenhafen med den hyggelige lille havn. Og så skal der måske shoppes lidt før turen går til færgen.
 OBS: Få rabat på Scandlines Gedser-Rostock og Puttgarden-Rødby. Bestil her

Start nu! Det er let at bestille 4 dages kør-selv ferie til historiske byer langs Østersøens kyst


4 dages kør-selv ferie til historiske byer ved Østersøen
Fra 1.270 kr.

Prisen er pr. person i dobbeltværelse 3 nætter.

Bestil på: 70 11 60 11

Du er også velkommen i vores butikker.
Se åbningstider og adresser her.

Rejseperiode: 1. april - 31. oktober 2017

Denne side er udskrevet d. 27. juli 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.