Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Mecklenburg

Læs mere om rejser til Mecklenburg

Krakow am see's bedste spisested
Rejsetips indsendt af:
Tove Jørgensen
Aulum
7. nov. 2008

Krakow am see's bedste spisested

Besøger man Van der Falk ved Krakow am see i Mecklenburg så skal man spise på "zur perle". Vi vendte tilbage året efter og blev genkendt af værtsparret.

Familietur for 4. år til Mecklenburg

Det er nu fjerde år i træk vi tager på familietur til van der falk i mecklenburg. Første gang vi tog derned var bare for at prøve og se hvad det var , vi havde vores 4 børn med og selv om turen var lang så hyggede vi os.

Første aften dernede og badelandet skulle afprøves det var skønt. Omegnen skulle også tjekkes der var en lækker sti rundt langs søen ca. 10 km fra hotellet, vi havde 3 nætter dernede og pengene blev hurtigt brugt men mad skulle der til og på vores sidste aften havde vi fundet et lille spisested inde i Krakow det hed "zur perle".

Vi kom ind og værtsparret tog glædestrålende imod os og spurgte hvor vi kom fra og vi fik bestilt noget mad vores datter på dengang 6 år sad og fulgte godt med i om manden nu også lavede maden rigtigt og selv om de ikke forstod hinandens sprog så fandt de snart ud af det alligevel, det var vildt hyggeligt .

Året efter tog vi igen til Van der Falk og alle var enige om at vi den sidste aften skulle ind og spise på "zur Perle". Skønt var det at komme ind ad døren og opdage at værtsparret genkendte os. Og sådan har det været lige siden nu er det en tilbagevendende begivenhed . Første gang var vi vores familie på 6 nu er vi os vores børn deres kærester og et hold venner mere ialt skal vi 16 afsted næste gang.

Det kan kun varmt anbefales
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar
Denne side er udskrevet d. 20. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/graekenland/graeske-variationer.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.