Fakta

 • All inclusive
  All inclusive
 • Aktiv ferie
  Aktiv ferie
 • Natur
  Natur
 • Afstand til Kruså 335 km. Rostock 70 km. Puttgarden 250 km.
  Afstand til
  Kruså 335 km. Rostock 70 km. Puttgarden 250 km.
 • Minigolf
  Minigolf
 • Bowling
  Bowling
 • Indendørs vandland
  Indendørs vandland

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Oplev en subtropisk ferie i Nordtyskland i den dejlige ferieby Van der Valk Linstow lige syd for Rostock. Her bor I i dejlige velindrettede og nyrenoverede feriehuse med stort subtropisk badeland og mange aktiviteter for hele familien.
Fx 2.080 kr.

pr. feriehus til 4 personer i 3 nætter 20.-23. februar 2017 inkl. sengelinned, energiudgifter, slutrengøring og fri entre til badeland. Spar over 900 kr.

Læs mere om det dejlige Van der Valk Resort Linstow

Feriehus
Feriehus
Feriehus
Feriehus
Feriehus
Feriehus
Badeland
Badeland
Badeland
Badeland
Plaza
Plaza
Bowlingbaner
Bowlingbaner
Van der Valk Resort Linstow.
Linstow ligger kun ca. 50 km syd for Rostock nær det store naturområde Mecklenburgische Seenplatte. Et område med skove og søer, bølgende marker og et blidt kuperet terræn, af og til afbrudt af små, hyggelige byer.

Egentlig behøver I ikke forlade Van der Valk Resort. Feriebyen tilbyder et bredt udbud af fritidsaktiviteter, mange af disse koncentreret omkring det store subtropiske badeland med vandrutsjebane, jacuzzier, afslapningsområde og en sauna i en hytte udenfor. Et paradis for badeglade børn og barnlige sjæle. I hovedbygningen findes også emn lille købmand med de mest basale varer.  

Otte bowlingbaner, bordtennis, cykeludlejning og squashbaner giver god motion, ligesom det er populært at benytte feriestedets eget rideanlæg, fiskesø, minigolfanlæg eller den private strand ved Krakower See 6 km fra feriestedet. Visse udendørs aktiviteter er naturligvis afhængig af vejr og vind.

Ved siden af badelandet finder I den store, glasoverdækkede Plaza med alverdens gastronomi. Her er der cafe, der holder åbent hele dagen, og hver aften åbner den kinesiske, den italienske og den argentinske restaurant.

Der findes naturligvis også en a la carte restaurant, og bagefter kan I nyde kaffen i den arabiske cafe. I løbet af dagen er det naturligvis også muligt at købe frokost, snacks m.v. i området.

Rundt om Plazaen ligger der forskellige butikker, et mindre supermarked, skønhedssalon, frisør, souvenirbutik samt en spillehal med forskellige maskiner.

Skal det være rigtig ferie for alle, er der en nem og god måde at slippe for madlavning, opvask m.v. på. I kan nemlig købe et "All inclusive-arrangement", hvor der er sørget for alle dagens måltider inkl. drikkevarer plus lidt ind imellem. Alternativt kan I vælge halvpension, hvor kun morgen- og aftensmad er inkluderet.

Der findes flere typer huse spredt over det store areal rundt om centerbygningen. Alle huse er i to etager og særdeles velindrettedeveludstyrede og hvert hus har parkering til en eller to biler. 

Slip for at stå i køkkenet
Hvis ferie skal være rigtigt afslappende for ALLE, har I mulighed for at tilkøbe:
 • Halvpension: morgenbuffet og aftenbuffet
 • All inclusive: morgenbuffet, frokostbuffet, snacks kl. 13-17, 1 kugle is til børnene om eftermiddagen samt kaffe og kage, aftensmad (I kan frit vælge mellem Plazaens forskellige restauranter, så I er sikre på god variation). Diverse softdrinks, husets vin, øl, kaffe og te daglig kl. 10-22.
Halvpension og All inclusive serveres i Plazaen. 
All inclusive starter kl. 14 på ankomstdagen og slutter kl. 14 på afrejsedagen. Halvpension og All inclusive skal bestilles for hele opholdet.

 

Værd at opleve

Müritzeum i Waren Et "Naturerlebniscenter" hvor I kan opleve og lære at forstå naturen.
 
Karls Erlebnishof Karls ligger i Rövershagen få min. kørsel fra Überseehafen (Scandlines) og kun 40 min i bil fra Linstow.
Her er spændende legepladser inde og ude, rutsjebaner, butikker, bauernmarkt samt flere restauranter.
 
Plau am See med malerisk "Altstadt", museum, krydderurtehave, promenade med udsigtstårn m.m.
 
Affenwald (Abeskov) med sommerkælk i Malchow. Automatisk slæbelift med 30 højdemeter, 800 m lang med 6 chikaner og 7 kurver,
 
Wildpark ved Güstrow med bl.a. ulv, bjørn og los, vaskebjørn, egern, stork og trane, vildsvin, vildkatte og meget mere.
 
Bärenwald Müritz "Bjørneskov" -Europas største bjørne-beskyttelsesprojekt (Organisationen "Vier Pfoten")
 
Agroneum i Alt Schwerin Landbrugsudstilling gra 1848 til nu. Åben marts til oktober.
 
Malchow med drejebro og en fremragehnd iscafe lige ved broen (Eiscafe Al Porto).
Få en naturoplevelse ved at køre gennem skoven: Fra feriebyen over motorvejen og til højre til Linstow. Videre ad Drewitz gennem skoven til Nossentiner Hütte. Defra skilte mod Malchow.

Rabatter (Er fratrukket de viste priser i de perioder hvor rabatten er gældende)

 • Supertilbud: Spar 15% på ophold på 4-6 nætter i perioderne 3. januar - 9. april, 23. april - 24. maj, 5. - 23. juni,  1. - 30. september og 5. november - 23. december 2017 (gælder ikke pension).
 • Ugetilbud: Spar 20% på 7-nætters ophold i perioderne 3. januar - 9. april, 22. april - 23. juni, 1. - 29. september og 5. november - 23. december 2017 (gælder ikke pension).

Boligtyper

Lejl. 40 m2 til 3 personer

Lejlighed i 2 etager. Kombineret opholds- og soverum med køkkenniche i stuen. Soveværelse med dobbeltseng og badeværelse på 1. sal.

Type A, 6+2 personer, ca. 120 m2

Alle huse er toetages stråtagshuse og utrolig flot udstyrede. Stue med fjernsyn og telefon. Fuldt udstyret køkken med kaffemaskine, opvaskemaskine og keramikovn. I stueetagen tillige soveværelse med dobbeltseng. I entreen er der et ekstra badeværelse. På 1. sal en alkove med to sovepladser (grand-lit). På 1. sal er der to soveværelser - hvert med bad og toilet. Terrasse med havemøbler. Parkering til flere biler ved hvert hus. Til 6 voksne og 2 børn u/12 år.

Type C, 6 personer, ca. 100 m2

Alle huse er toetages stråtagshuse og utrolig flot udstyrede. Stue med fjernsyn og telefon. Fuldt udstyret køkken med kaffemaskine, opvaskemaskine og keramikovn. I stueetagen tillige soveværelse med dobbeltseng. Et ekstra badeværelse i entreen. På 1. sal er der to soveværelser - hvert med bad og toilet. Terrasse med havemøbler. Parkering til flere biler ved hvert hus.

Type D, 12 personer, ca. 200 m2 (2 C-typer)

Består af to typer C (dobbelthus) med hver sin indgang. Alle huse er toetages stråtagshuse og utrolig flot udstyrede. Stue med fjernsyn og telefon. Fuldt udstyret køkken med kaffemaskine, opvaskemaskine og keramikovn. På 1. sal er der to soveværelser. Terrasse med havemøbler. Parkering til flere biler ved hvert hus.
OBS: Der er tale om 2 typer C i samme bygning. Men IKKE med gennemgangsdør. Blot er man sikker på at bo ved siden af hinanden.

Type V, halvt dobbelthus til 4 personer Ca. 80 kvm.

I stueetage opholdsrum samt lille køkken (2 kogeplader) og spiseplads samt separat toilet. På 1. sal to soverum samt badeværelse.

Noter

Prisen inkluderer:

Linned. Slutrengøring. El, vand og varme. Varme. Vand. Parkering. Daglig adgang til badeland.

Eventuelle ekstra udgifter:

Håndklæder 10 € pr. sæt og viskestykker 3 € pr. sæt. Hund 12 € pr. dag. Barneseng 10 € og højstol 9 € pr. del pr. miniferie/uge. Baby-udstyr med lille potte, skiftebord, badekar, flaskevarmer og højstol 21 € pr. sæt.

Start nu! Det er let at bestille Van der Valk Resort


Prisen er pr. feriehus til 4 personer i 3 nætter 20.-23. februar 2017 inkl. sengelinned, energiudgifter, slutrengøring og fri entre til badeland. Spar over 900 kr.

 • Fri ankomst og min. 3 nætter (min. 2 nætter mod tillæg)
 • Påske: Ankomst 14. april, 3 nætter. Obligatorisk halvpension med forhøjede priser.
 • Kr. Himmelfart: Ankomst  25. maj,  3 nætter
 • Pinse: Ankomst  2. juni, 3 nætter
 • Sommer: 23. juni til 1. september ophold fredag-fredag.
 • Oktoberfest: 16. og 22/23. september oktober kun inkl. billet til festtelt.
 • Jul: Ankomst 23. december, 4 nætter
 • Nytår: Min. 5 nætter i perioen 28. december - 4. januar 2018. Obligatorisk halvpension med forhøjede priser og tillæg for nytårsgalla.


Bestil også på tlf.: 70 11 60 11
Oplys bestillingskode: AHAMVAVA

Feriehus interiør
Feriehus interiør
Feriehus interiør
Feriehus interiør
Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/spanien/mallorca/udflugt-paa-mallorca.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.