Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Mecklenburg

Læs mere om rejser til Mecklenburg

Rejsetips indsendt af:
Else Kjæp
Slagelse
12. sept. 2008

Mecklenburg-Vorpommeren

I år var jeg på Rügen og Usedom. Med udgangsby Bûtzow, En dejlig lille by, med et rigtigt godt hotel på Gåsetorvet "Hotel am Markt". Oplevelserne stod derefter i kø og ventede på os.

Oplevelser på stribe

Da vi ankom til Rostock, kørte vi først til Bad Doberan, kun ca 10 km fra Rostock. Vi var inde og se kirken, hvor vores 1. Dronning Margrethe ligger, Margrethe Springhest, som var gift med Christoffer den 1. Og mor til Erik Klipping. Så vores Dronning er rent faktisk "den 3." Nok om det. I byens hovedgade kører et lille smalsporet tog "Molli" til bade og kur-byerne Heilligendam og Küllingsborn. det lyder som der er en IS-bil løs på hele turen, så folk kan komme af vejen. Man kan næsten snuppe kagerne på folks tallerkner der sidder og nyder eftermiddagskaffen ved fortovscafeerne.

Vi besøgte også Rügen, hvor vi så Kap Arkona og den tyske udgave af Møns klint, nemlig  "Königsstuhl" og vi så "PRORA" Et vanvittigt byggeri som efter sigende blev påbegyndt i 1934 af en Adolf. Store visioner, det er kun 4½ km langt, (fire og enhalv kilometer) man tror det er løgn, kønt er det ikke og færdigt blev det heller aldrig, der er idag en cafe, udstillinger mv. Det var meningen at det skulle være Sommer-ferie-boliger for den almindelige tysker, men blev istedet bolig for folk fra Hamburg, da det blev bombet.

På øen Usedom besøgte vi Peenemünde hvor Historisk-Tekniske Informationscenter ligger. Hvor man mellem 1936 -42 . Den 3.Oktober blev den første raket affyret herfra. I dag er det et "mindesmærke område", ca 22 km. langt.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar
Denne side er udskrevet d. 17. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/graekenland/kreta/en-tur-paa-kreta-vaek-fra-de-stoerste-turistomraader.-sommerferie.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.