Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Mecklenburg

Læs mere om rejser til Mecklenburg

Rejsetips af samme forfatter

Miniferie på Seepark Sellin
FDM travel Presale coordinator
Mette Tjæreborg

Miniferie på Seepark Sellin

Som en lille halvø ud i Østersøen ligger Rügen og har rigtig meget at byde på, vi har ofte travlt med at komme længere væk hvis vi skal have et par dages fri.
Men det er slet ikke nødvendigt at køre ret langt før du ender på Rügen som har charme og spændende og anderledes seværdigheder at byde på.
Seepark Sellin
Seepark Sellin

Jeg har lige besøgt Seepark Sellin, i byen Sellin. Her er alt bygget i en sjov lidt gammeldags stil som kan bringe tanken hen på fordums tideres badehoteller, med hvide træbalkoner og arkader mellem husene. Her er der lejligheder til næsten alle størrelser af familier, lige fra en lille studio lejlighed med en sovesofa, som fylder det meste når den er slat ud, til store 2 værelses lejligheder med plads til 5 personer. Her er et skønt vandland hvor jeg er sikker på børn og andre kan få mange timer til at gå, wellness og spa behandlinger er selvfølgelig også muligt, så mon ikke alle kan få tiden til at gå. Det er også oplagt at gå lange ture på stranden og man kan leje cykler så man kan komme rigtig langt omkring.
Hotellet i Prora
Hotellet i Prora

På selve Rügen er der masser af spændende muligheder for at være aktiv og se noget anderledes. Nabobyen Binz er også rigtig fin og minder om en gammel badeby hvor damerne har spadseret rundt med deres solparasoller og ladet sig ”se.” Det er også på Rügen at Hitlers prestige hotel i Prora findes – det skal man bare se når man besøger Rügen, 4,5 km langt hotel med 10.000 værelser kun 150 meter fra stranden.
Seepark Sellin
Seepark Sellin

Så næste gang du vil på ferie og vil opleve noget andet som måske ikke skal være så dyrt, så tjek lige hvad vi har af miniferie på Rügen og til Seepark Sellin.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Mette Tjæreborgs profilside
Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/spanien/mallorca/puerto-de-soller/cala-d-or-park-club-apartments.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.