Fakta

 • Romantik
  Romantik
 • Storbyferie
  Storbyferie
 • Wellness & spa
  Wellness & spa
 • Afstand til Puttgarden 215 km. Kruså 300 km
  Afstand til
  Puttgarden 215 km. Kruså 300 km

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Radisson Blu Rostock, Mecklenburg

Lækkert førsteklasses hotel i centrum af Rostock

Lækkert førsteklasses hotel i centrum af Rostock, få meter fra gågaden og byens mange dejlige forretninger. Hotellet har flotte og velindrettede værelser og en god restaurant.
Fra 390 kr.

pr. person pr. nat i dobbeltværelse inkl. morgenbuffet

Radisson Blu Hotel
Radisson Blu Hotel er et flot hotel i centrum af Rostock, lige ved fodgængerzonen ved Kröpeliner Stadttor. Hotellet har 251 dejlige og velindrettede værelser med badeværelse med hårtørrer, buksepresse, fax- og modemtilslutning, klimaanlæg, radio, kabel-tv med pay-tv, safe og minibar samt mulighed for at lave kaffe og te.

Hotellets bistro-style OSTerRIA Restaurant tilbyder et let norditaliensk køkken samt lokale retter inspireret af regionen omkring Venedig, og Amber Lounge Bar, navngivet efter kystens meget rav (på engelsk amber). Endvidere findes et 500 m2 stort fitness- og wellnessområde med dampbad, solarium, finsk sauna og saunalandskab med udsigt over byen. 

Rostock
Med sine 800 års historie som havneby er Rostock en skøn blanding af nyt og gammelt med bl.a. en velrenoveret historisk bykerne med smukke, gamle huse. Det var venderne, der grundlagde Rostock som et fort, og senere blev byen en vigtig Hansestad på grund af sin centrale beliggenhed ved Warnow-flodens munding. Rostock er fortsat Mecklenburg-Vorpommerns største by.

Afstande: Puttgarden 215 km, Kruså 300 km.

Værd at opleve

Kloster zum Heiligen Kreuz og Schifffahrtsmuseum i Rostock

Schwerin med slottet og slotsmuseum

Wismar med Altstadt og torvet

Domkirken og Schloss Güstrow med museum i Güstrow

Stralsund med Alter Markt, rådhuset samt Museum für Meereskunde

Dobbeltværelse

Mindst 29 kvm. Velindrettet værelse med badeværelse med hårtørrer, buksepresse, fax- og modemtilslutning, klimaanlæg, radio, kabel-tv med pay-tv, safe og minibar samt mulighed for at lave kaffe og te. 24 timers roomservice. Gratis trådløst internet.

Enkeltværelse

Mindst 29 kvm. Velindrettet værelse med badeværelse med hårtørrer, buksepresse, fax- og modemtilslutning, klimaanlæg, radio, kabel-tv med pay-tv, safe og minibar samt mulighed for at lave kaffe og te. 24 timers roomservice. Gratis trådløst internet.

Noter

Prisen inkluderer:

Trådløst internet.

Eventuelle ekstra udgifter:

Garage 12,50 € pr. dag. Hund 20 € pr. dag.

Start nu! Det er let at bestille Radisson Blu Hotel


Prisen er pr. person pr. nat i dobbeltværelse inkl. morgenbuffetBestil også på tlf.: 70 11 60 11
Oplys bestillingskode: HHAMRASA

Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.