Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Mecklenburg

Læs mere om rejser til Mecklenburg

Rejsetips indsendt af:
Hans-Jørgen Jensen
Middelfart
27. okt. 2011

Søer på Perlesnor - Müritz nationalpark

Vi har besøgt området masser af gange , fordi vi finder området smukt og spændende. Vi har sejlet flere gange på Murtiz søen, besøgt nationlparken, hvor der om efteråret er muligt at se mange fugle.KRANNICKEN er flot.
Vi elsker fiske retter og har i Waren fundet vor ynlingsrestaurant ,KLAUBAUTERMANN, 18 pladser og manden står selv i køkkenet , konen serverer.
maden smukt dekoreret, prisen fair.Vor huslæge har også været der , samt venner fra København. Prøv det !Vi har været til masser af koncerter i LEHSTEN,ca.16 km. udenfor Lehsten på "BUNDEREI" kunst auf die lande , en kunstforening.

I byen Waren som er det lokale centrum, med smuk restaureret handels strøg, stor markeds plads ,hvor der er let og kort adgang til den smukke havn, med gode restauranter og barer.
Brug nogle dage til at udforske de mange søer og smukke byer i området, Plau am see, Malchin, Røbel,Klink,Fleesen see etc. og så er afstanden fra Danmark ikke så stor. ca 60 km syd for Rostock

(Billede tilføjet af FDM travel)

Seværdigheder
Nationalparker
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar
Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.