Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Mecklenburg

Læs mere om rejser til Mecklenburg

Rejsetips af samme forfatter

 • Rhinen skal opleves.

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 2 personer)
  På en for nylig afholt uddannelsestur til Rhinen, så jeg for første gang det skønne område og blev meget positiv overrasket.
  Den ene hyggelige Rhin by efter den anden ligger på en lagn række og er man til god mad og ikke mindst god vin ( især hvidvin )så er området det helt rigtige valg.
  Se hele rejsetippet
 • Overnatning i Mecklenburg

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 3 personer)
  Netop hjemkommet fra en rigtig dejlig/informativ studietur til Mecklenburg-Vorpommern, sammen med gode kollegaer fra hele landet, her et lille tips/forslag til overnatning helt ude i skoven i den del af Tyskland, som også tidligere hed DDR.
  Se hele rejsetippet
 • Hygge i Rostock.

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 2 personer)
  Her et lille tips til dem, der måske er lidt træt af de store 1. klasses hoteller, som egentlig ligner hiananden uanset hvor man er i verden.
  Se hele rejsetippet
FDM travel rejsespecialist
Hans Jørn Sommerlund Telefon: 70 28 13 31

Super afslapning i Rügen.

Midt ude på landet, helt oppe i den nordvestlige del af Rügen og med udsigt til vandet ligger Radisson Blu Resort Rügen, som er et 1. klasses hotel, med alt hvad der denne betegnelse høre.
Man er virkelig ude i naturen og ved kørslen frem til hotellet, får man hele tiden den tanke, at man måske er kørt forkert. Især da man nærmer sig stedet, hvor man fra at havde kørt på megest små asfalterede veje, pludselig kommer ud på små brostens belagte veje.

Men pludselig dukker hotellet frem bygget i den lokale stil. Værelserne ligger i 5 forskellige bygninger ( alle forbundet med hinanden ) og er indrettet i skandinavisk stil og meget indbydende.

Elsker i at sove lidt længe om morgenen og ikke være nervøs for, at man ikke længere kan få morgenmad, så kan man være helt rolige på Radisson for her har man indført et koncept de kalder Super breakfast Buffet og dette indebære, at du kan få din morgenmad helt frem til middag.

Ellers er det et hotel man vælger for total afslapning, lange vandre ture i den særprægede natur omkring hotellet og fra hotellet arrangeres der forkellige udflugter bl. a. guidede cykelture i omegnen.
Har du hund med vil hunden hvis den kunne tale, sige tak for dit valg, da som sagt området indbyder til lange ture.

Overnatninger
Hotelophold
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Hans Jørn Sommerlunds profilside
Denne side er udskrevet d. 17. august 2017 fra

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.