Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Wismar

Rejsetips af samme forfatter

Miniferie i Wismar

Det er ikke fordi du behøver at fly eller køre særligt langt for at komme lidt væk fra hverdagen. Jeg har lige været på en fantastisk studietur til Mecklenburg-Vorpommeren med en håndfuld dejlige kollegaer.
En af de små fiskebåde
En af de små fiskebåde

Fisk er godt

På turen besøgte vi også byen Wismar, den ligger ud til Østersøen og hvis gamle bykerne i dag er en del af UNESCO´s verdensarv. Byen er også kendt for sine fiskerestauranter, vi startede ved havnen hvor der lå en stribe fiskerbåde som var omdannet til butikker hvor du kan købe alle mulige lækre røgede fisk, de lokale købte til at tage med hjem, men bor man ikke i byen kan man købe sin frokost på en af bådene – en fiskesandwich med det der nu lige kunne smage. Vi fik lov at smage fisk på en af havnens restauranter, Seeperle, http://www.seeperle-wismar.de/ her fik den lækreste 3-retters menu, suppe med rejer, kogt og stegt fisk og skøn is til dessert.
Det gamle bryggeri
Det gamle bryggeri

Øl i Wismar

Men Wismar har meget mere at byde på, vi skulle selvfølgelig også smage den lokale øl, mørk og fyldig i smagen. Den smagte vi på det 555 år gamle bryggeri Brauhaus Am Lohberg, ret bekvemt ligger det lige nede bag havnen, så der er ikke langt at gå fra de små fiskerbåde med din sandwich i hånden op til bryggeriet efter en øl, og så sætte sig udenfor og bare nyde stemningen.
Øl er godt
Øl er godt

Wismar har virkelig mange skønne gamle huse og et hyggeligt centrum, som de fleste byer i Tyskland med respekt for sig selv har Wismar også et fint julemarked fra slut november og lige til juleaften. Så næste gang du overvejer et smut væk fra hverdagen, så kan det gøres spændende og billigt med et smut til en af de nordtyske byer.
Det er da fint!
Det er da fint!

Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Mette Tjæreborgs profilside

Læs mere om rejser til Mecklenburg


Rejser til Mecklenburg
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.