Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Wismar

Rejsetips af samme forfatter

Rejsetips indsendt af:
grethe jensen
Nykøbing Falster
28. okt. 2011

Wismar - Så langt væk og nu så tæt på

I DDR-tiden besøgte jeg en enkelt gang Wismar med min fagforening, og havde en knugende fornemmelse under hele opholdet. Kontrol og mistro alle vegne. Aldrig mere, sagde jeg til mig selv.
Så faldt muren, og efter et par år drog et eller andet mig igen mod Wismar. Nu SÅ jeg rigtigt byen, dels som den var, dels som den er blevet, med smukke gamle huse, en bæk langs med flere gader, som gør, at der føles åbent og grønt, en flot havnefront, flere smukke, store kirker, et hyggeligt torv , masser af hyggelige små cafeèr og spisesteder.
Vil man lidt uden for byen, kan et besøg på slottet i Schwerin eller en hyggetur til den lille badeby Boltenhagen anbefales.

I Wismar boede vi på hotel Steigenberger, et fantastisk sted, med fine værelser, lækker mad og udsøgt service fra alt personale. Effektivt og med et venligt smil. Dette dækker også det generelle indtryk af byens borgere; høflige og imødekommende.

Altså, den by har jo alt, og så ligger den bare lige på den anden side af Østersøen. Knapt to timer med færegne Gedser-Rostock, og så 1½ times kørsel.

Seværdigheder
Havnebyer
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Mecklenburg


Rejser til Mecklenburg
Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.