Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Tyskland

 • Centraleuropa, øl og sprød gris

  (Bedømt af 8 personer)
  Juli 2017: 4 uger på 4 hjul rundt i Centraleuropa. Tyskland, Østrig, Tjekkiet, Slovakiet, Ungarn.
  Hjemmefra har vi planlagt alt, booket hoteller & airbnb, bestilt kørselstilladelser til motorveje & byer og skrevet udførlige lister over, hvad vi vil opleve (og spise!) i hver by.
  Se hele rejsetippet
 • Billigt rundt i Berlin

  17.07.17: Pernille G. Pedersen
  Vi blev anbefalet at købe et kleinegruppenkarte til metro og bus. Det var en god ide
  Kortet gælder en dag for op til 5 Pers ( det kan betale sig fra 3 Pers) og koster for ubegrænset kørsel i Zone AB 17,30 euro.
  Se hele rejsetippet
 • Sommer i Berlin

  (Bedømt af 7 personer)
  I bydelen Prenzlauer Berg byder den økologiske café på brunch, hvor prisen er hvad du har råd til at betale for at spise dig mæt.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Tyskland

Rejsetips af samme forfatter

Metzingen - Power-shopping i hyggelige sydtyske omgivelser...
Rejsetips indsendt af:
Frederiksberg
20. nov. 2012

Metzingen - Power-shopping i hyggelige sydtyske omgivelser...

At køre 1.000 km (målt fra København) for at shoppe, kan umiddelbart synes langt. Men en tur til Outlet City i Metzingen ved Stuttgart er hele køreturen værd.
Og pengene til transporten er hurtigt tjent ind, hvis man er i markedet for et Hugo Boss jakkesæt, sko fra Lloyd, eller træningstøj fra Adidas. Mulighederne for at shoppe er med andre ord fantastiske i Metzingen, og det til priser, hvor de fleste kan være med (du sparer typisk op til 50% af prisen i forhold til butikkerne herhjemme). Og så er byen tilmed hyggelig i sig selv. Var der senest med 3 gode venner i egen bil (en tur på ca. 12 timer via Rødby-Puttgarten inkl. diverse pit-stops undervejs).

Metzingen - kort fortalt:

Metzingen selv ligger godt 25 km fra Stuttgart. Byen minder på mange måder om mange andre mindre byer i Baden-Württemberg i det sydøstlige hjørne af Tyskland. Et af byens særlige kendetegn er de mange bindingsværkshuse. Indtil for 15-20 år siden var Metzingen således en lille provins by, som så mange andre på den kant; altså lige indtil Hugo Boss valgte at placere deres europæiske fabrik og hovedsæde i udkanten af byen. I dag er Metzingen således et indkøbs-mekka. Udover Hugo Boss er mange andre mærker således kommet til. For en komplet oversigt over alle butikkerne, se evt. hjemmesiden for det hele: http://www.outletcity.com/de/metzingen/

I Metzingen ligger butikkerne side om side. Byen er ikke større, end at man kan nå hele vejen rundt til fods. Er man blevet træt i løbet af dagen, går der dog også særlige shuttle-busser fra den ene ende af byen til den anden. Der ligger store parkeringsanlæg flere steder rundt omkring selve bymidten, så det er nemt at komme af med sin egen bil. Har man brug en pause fra det hele, findes der gode cafeer, hvor man kan sætte sig for en hurtig frokost eller en tår kaffe.
Metzingen/Reutlingen - også for ikke-shopaholics:

Metzingen/Reutlingen - også for ikke-shopaholics:

En tur til Tyskland er for mig altid meget mere end bare en tur på autobahn’en for hurtigst muligt at nå til Østrig eller Italien, eller hvor man nu skal hen på sommerferie. Især sydstyskland har en særlig plads i mit hjerte.

I forbindelse med vores shopping-tur, overnattede vi i Reutlingen (7 km fra Metzingen). Vi var faldet over et lille charmerende gaststätte, som udover 4-sengs værelser også bød på egen biergarten med lækre karrypølser og weisbier på menuen – en perfekt cocktail efter en have travet butikkerne tynde i mange timer. Se link til hotel Klostermuehle i Reutlingen: http://www.klostermuehle-reutlingen.de/

Vil man opleve mere storby-stemning er Stuttgart ikke langt væk. I nærheden (Zuffenhausen) finder man også Porsche's imponerende museum, om det skulle være noget. Her kan man på nærmeste hold se, hvordan nogle af de ypperste sportsvogne i verdenen bliver til - et must for alle drengerøve.
Pit-stop’s undervejs:

Pit-stop’s undervejs:

En tur fra Danmark til det sydstyske kræver selvfølgelig et pit-stop eller to. Undervejs findes flere gode rastepladser, som fx. Grossenmoor West lige før Fulda (Autobahn A7) for en lille benstrække-pause. Her forefindes både en Gusticus (bistro af bedre kvalitet), Burger King, Segafredo kaffe-bar samt en Dallmayr delikatesse-afdeling. Brug evt. følgende link til at planlægge din egen tur i detaljer: http://www.linksundrechts.com/da

Linket er også brugbart for at finde overnatningsmuligheder langs den tyske motorvej (hvis man vil dele turen op i to). For en nærmere beskrivelse af de enkelte rastepladser, er følgende link derudover rigtig godt: http://tank.rast.de/

Tilbage er kun at ønske ”schöne fahrt”, og derudover at huske på det gode tyske trafikråd: nicht rasen – reisen (oversat: kør forsigtigt).

Shopping
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Tyskland

Hoteller & ferieboliger i Tyskland
Rejser til Tyskland
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.