Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Miniferie i Tyskland

Tyskland ligger dejligt tæt på Danmark og er derfor perfekt til en miniferie. Selvom det hedder miniferie, kan du sagtens komme hjem med store oplevelser. Du kan flyve til en af de spændende storbyer, hvor det kulturelle tilbud er enormt. Eller du kan pakke bilen og nyde et par dage på et hyggeligt hotel i en mindre by. Du har også flere populære badelande at vælge imellem - det er lige noget for hele for hele familien.

Naturen varierer fra smukke kyststrækninger, grønne frodige skove og bjerge med små hyggelige landsbyer. Som kontrast finder du de mange spændende storbyer, hvor den pulserende og formidable metropol Berlin indtager en førsteplads.

Miniferie med store oplevelser

Berlin er perfekt til en miniferie

Berlin

Oplevelserne står i kø i Berlin. Her er museer, gigantiske indkøbscentre, sjove små specialbutikker, restauranter, smarte caféer, musicals, koncerter, natklubber og meget mere. Én miniferie til Berlin er sjældent nok.
Læs mere om Berlin

 

Schleswig-Holstein

Du får det optimale ud af en miniferie i Schleswig-Holstein, da området ligger lige på den anden side af den danske grænse. Naturen er i centrum med masser af aktiviteter for hele familien, fx vandre- og cykelture ved Vadehavet eller langs de hvide sandstrande mod Østersøen. Der er også hyggelige byer som fx Flensburg, Husum, Kiel og Lübeck.
Læs mere om Schleswig-Holstein
 
Hamburg - Nordeuropas svar på Venedig

Mecklenburg

Du havner midt i et overflødighedshorn af muligheder i Mecklenburg i det nordøstligste Tyskland. 1.700 km kystlinje og 2.000 søer venter på dig midt i en enestående natur af kuperet terræn og bølgende marker. Slottene i Mecklenburg er et kapitel for sig. De er med til at give en eventyrlig og romantisk stemning.
Læs mere om rejser til Mecklenburg

 

Hamburg – Tysklands ”Venedig”

Går din miniferie til Hamburg, oplever du en storby i Nordtyskland med masser af personlighed og skønhed. Kanalerne løber på kryds og tværs gennem Hamburg, som ofte bliver kaldt ”Nordeuropas svar på Venedig”. Super gode shopping muligheder lokker og en herlig ny og dristig arkitektur blander sig mellem de gamle klassiske bygninger.
Læs mere om Hamburg
Der er masser af atmosfære i Harzens mange mindre byer som fx Goslar

Det Centrale Niedersachsen

Du bliver tryllebundet af området og af de pragtfulde bindingsværkshuse i hyggelige byer som fx Celle, Schwalenberg, Hameln og Hildesheim. De gemmer på skønne historiske markedspladser og huse. Slottet i Celle er interessant. Det var der, den danske dronning Caroline Matilde blev landsforvist til.
Læs mere om rejser til Niedersachsen

 

Harzen

Du bliver mødt af smukke bjerge, frodige skove, vidunderlige små landsbyer med bindingsværkshuse og seværdigheder fyldt med historie. Harzen er et mekka for wellness, romantisk eller aktiv miniferie. Nationalpark Harz byder fx på flere cykel- og vandreture.
Læs mere om Harzen
 
Udsigt til Rhinen

Rhein-Mosel-Franken

En miniferie til Rhein-Mosel i det sydvestlige Tyskland er et eldorado for alle dine sanser. De utallige borge står stolt på dramatiske klipperfremspring og spejder ud over trafikken på Rhinen. Vinmarker og vinbjerge møder du også overalt. De ærekære vintraditioner holdes fortsat i hævd med masser af vinfester.
Læs mere om rejser til Rhein-Mosel

 

München

Når du rejser til München kan du opleve byens rige kulturliv, flotte arkitektur og fantastiske shopping. Hvis du er bilelsker, er det oplagt at tage et smut forbi det store udstillingsområde BMW Welt. Er du til fodbold og sport, er der både FC Bayern München og det flotte Olympia Stadion. Drik en skummende øl på et af de mange bryggerier.
Se mere om München

Thüringen

Midt i Tyskland ligger Thüringen. Området kaldes for Tysklands grønne hjerte, fordi størstedelen er dækket af skov. Hvis du er til dejlige vandreture i flot natur og bjergrigt terræn, er Thüringen er oplagt valg. Du kan også besøge en række smukke byer som Weimar og Erfurt. Ikke så langt fra Eisenach ligger slottet Wartburg, hvor Luther oversatte biblen.
Se mere om rejser til Thüringen
Denne side er udskrevet d. 21. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.