Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om München

Læs mere om rejser til München

Rejsetips af samme forfatter

 • Miniatur Wunderland i Hamburg

  (Bedømt af 6 personer)
  02.05.13: Trine
  Hamburg er en fantastisk by. Den er et oplagt mål til en forlænget weekend, for den ligger så tæt på. Udover shopping i Weltklasse i alle de store arkader og passager rundt omkring i Alster-kvarteret og de andre kvarterer så som Schanzenviertel, så er der også en masse gode ting at se, som du måske ikke lige havde regnet med. En af disse er for eksempel Miniatur Wunderland.
  Se hele rejsetippet
 • Vandfald ved Algar på Costa Blanca

  (Bedømt af 6 personer)
  05.04.13: Trine
  Jeg har holdt ferie på Costa Blanca i rigtig mange år, og alligevel er der stadig ting, jeg endnu ikke har set. Da jeg var der i påsken 2013, fik jeg for først gang set vandfaldet Les Fonts d’Algar lidt uden for Callosa d’en Sarriá, ca 15 km fra Benidorm.
  Se hele rejsetippet
 • Weekendtur til Flensborg og Lyksborg

  (Bedømt af 14 personer)
  18.03.13: Trine
  Overvejer du en lille weekendtur syd for grænsen, kan jeg varmt anbefale Strandhotel Glückburg. Jeg var på en lille venindetur i marts 2013, og vi var begge enige om at, hotellet og beliggenheden er helt i top.
  Se hele rejsetippet
Oktoberfest i München
Rejsetips indsendt af:
Trine
København
17. marts 2011

Oktoberfest i München

Hvis du skal til Oktoberfest i München, er det en god ide at bestille plads i et af teltene på forhånd. Ellers kan du risikere ikke at få plads.

Den gigantiske byfest

Oktoberfest i München er en fantastisk oplevelse – hvis du kan li’ øl. Når du kommer ind på selve festpladsen, Wiesn, får du fornemmelsen af at være kommet til en kæmpe byfest; der er boder, skydetelte, gøglere, karruseller og masser af mennesker. Alle er glade og nogle er klædt ud, dvs. de går i Dirndl-kjole for pigernes vedkommende og Lederhosen for mændenes. Det er dog ikke en udklædning, men den traditionelle nationaldragt, som de lokale tager på ved festlige lejligheder.
Efter nogle øl kan synet blive lidt sløret
Efter nogle øl kan synet blive lidt sløret

Teltene lukker

Har du ikke reserveret på forhånd, skal du satse på at komme tidligt. Ud på eftermiddagen lukker teltene for yderligere adgang, fordi der er fuldt, og så kan du kun komme ind, hvis du har en reservation. Har du ikke reserveret og forlader du teltet for måske at købe en souvenir, mens resten af slænget bliver siddende, kan du ikke nødvendigvis være sikker på at blive lukket ind igen, medmindre du har reservationsbeviset med. Tjek med dørmændene inden du går ud.

Bestil bord

Via hjemmesiden www.oktoberfest.de kan du få information om de enkelte telte og internetadresser, mail el. tlf/faxnr, for du skal kontakte det enkelte telt for at lave en reservation. Du kan også læse om stemningen i hvert telt, for der er stor forskel. Det er gratis at reservere, men du skal som regel købe mad- og drikkebilletter til et bestemt antal personer på forhånd, svarende til 2 Mass øl (1 Mass=1 liter) og en ½ Hendl (grillkylling) pr. person. Det er forskelligt hvornår reserveringen åbner for de enkelte telte, men ofte i marts/april, og der bliver hurtigt udsolgt.
Køb en Dirndl eller et par Lederhosen

Køb en Dirndl eller et par Lederhosen

Jeg nævnte tidligere, at mange har Dirndl-kjole eller Lederhosen på til Oktoberfest, og faktisk er det så mange, at man næsten føler sig lidt uden for, hvis man ikke har det på. Jeg købte selv en kjole over nettet www.trachtenmode.eu

Underholdning
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Sydtyskland

Hoteller i München
Rejser til Sydtyskland
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/tyrkiet/god-service-i-tyrkiet.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.