Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Rejser til Niedersachsen

I Niedersachsen konkurrerer byerne om at have de smukkeste bindingsværkshuse, der emmer af historie. Området har udover de mange hyggelige landsbyer både hedeland, bjerge og flode. Niedersachsen er ideelt til en miniferie eller et stop, hvis du rejser længere sydpå.

Niedersachsen er bindingsværksidyl krydret med legender

Natur, bindingsværksidyl og storbyliv i Niedersachsen

Rådhuset i Hannover
Ferien til Niedersachsen giver dig en god blanding af storbyliv blandet med smuk bindingsværksidyl. Tag en tur til Hannover hvis du vil opleve storbymiljø med et større udvalg af forretninger og underholdning.

Nord for Hannover ligger den smukke bindingsværksby Celle - en by med kultur og elegance. Udover at opleve byens gamle huse fra det 16., 17. og 18. århundrede, bør du unde dig selv at opleve slottet med residensmuseet, hvor den forviste danske Dronning Caroline Mathilde boede til sin død.

Naturen i Niedersachsen har også en masse at byde på. Vandre- og cykelture er populære sammen med bådudflugter på fx Weser floden
 

Hannover - en moderne storby

Hannover er en moderne storby med forholdsvis få gamle huse. Rådhuset er en imponerende bygning og Hannovers vartegn. Du kan komme op i kuplen, hvorfra du har en flot udsigt over Hannover og Maschpark med den indbydende travle sø. I sommermånederne kappes sejlbåde, kajakker, kanoer, surfere, robåde og badegæster om pladsen i og omkring søen.

I Hannover i Niedersachsen strækker begivenhederne sig over hele året, men højdepunktet for mange er nok den store internationale fyrværkerikonkurrence i sommermånederne.
Verdens smukkeste bindingsværkshus i Hildesheim

Celle og danske dronning Caroline Matilde

Celle er en idyllisk by i Niedersachsen, der oser af tysk middelalderromantik. Når du rejser til denne perle i Niedersachsen, bliver du tryllebundet af de mere end 500 smukt restaureret bindingsværkshuse. Specielt i ”Alstadt”, hvor et netværk af små brostensbelagte gader forbinder historie og forretningslivet.

Prøv også at tage en pause på en af de mange hyggelige ølstuer. Du kender måske den tragiske historie om den danske dronning Caroline Matilde? Hun blev landsforvist til slottet i Celle, som siden været en stor turistattraktion.
 

Verdens smukkeste bindingsværkshus

Rejser du til Hildesheim i Niedersachsen, kan du ved selvsyn se og bedømme Knochenhauer huset, som efter manges mening er et af verdens smukkeste bindingsværkshuse. I dag huser det et byhistorisk museum og en hyggelig restaurant. Det ligger på den historiske markedsplads, der er en af Tysklands flotteste.

I Hildesheim er du faktisk konstant omgivet af skønhed og historie. Mange af bygningsværkerne står på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Byen ligger omkring 30 km syd for Hannover, så den er et oplagt mål, når du rejser til Niedersachsen i Tyskland. Foruden de mange historiske seværdigheder, byder Hildesheim på teatre, museer og fornem gastronomi.
Musicalen ”Rats” kan ses i september

Kunstnerbyen Schwalenberg

Hvis du rejser til Niedersachsen for at slappe af i rolige omgivelser, er Schwalenberg det ideelle valg for dig. Schwalenberg er nemlig en lille overskuelig bindingsværksby med brostensbelagte gader og skønne gamle huse. Mange kunstmalere er gennem tiderne blevet inspireret af byen og de smukke omgivelser. Der er flere små gallerier, hvor du sikkert kan finde en personlig gave eller souvenir.
 

Hameln og rottefængeren

Midt i Weser bjergregionen finder du Hameln med den historiske bydel med talrige smukke bygninger i Weser renæssancestil. Hvis du rejser til Hameln og følger de hundredvis af ”rotter” på fortovene, bliver du ført til de fleste af Hamelns attraktioner via små charmerende gader. Det er som en rejse tilbage i tiden. Melder sulten sig, skal du bare vælge én af de mange fortovscaféer, restauranter eller pubber.

Byen er kendt for folkeeventyret om rottefængeren Pied Piper, der lokkede byens børn med sig efter at byens borgere nægtede at betale ham løn for at befri Hameln for rotter. Musicalen ”Rats” er baseret på samme historie, og den kan ses gratis hvert år fra maj til september. Det er to farverige oplevelser med flotte kostumer. Har du børn med på din rejse til Hameln, vil det lige være noget for dem.
Autostadt i Wolfsburg

Autostadt i Wolfsburg – en rejse i mobilitetens verden

„Mennesker, biler og hvad der bevæger sig“ lyder Autostadt motto. I den 28 hektar store oplevelsespark drejer alt sig om temaet mobilitet. Uanset om det er en tidsrejse gennem bilens historie, leg i den store Familiepark, nervepirrende spænding ved de forskellige køretræningsanlæg eller eksklusive indblik i Volkswagen-koncernens bilproduktion - Autostadt er, med de mangfoldige tilbud, det ideelle rejsemål til enhver årstid.

Billeje i Niedersachsen

Sammen med vores samarbejdspartnere giver vi dig den bedst mulige billeje, når du rejser til Niedersachsen i Tyskland. Du kan let og overskueligt bestille billeje online på nedenstående link:
Lej en bil i Tyskland

Start nu! Det er let at bestille din rejse til Niedersachsen

Se liste med udvalgte ferieboliger og hoteller i Niedersachsen
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/miami/transport/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.