Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Niedersachsen

Læs mere om rejser til Niedersachsen

Klar til "High Jump Trapez"
Rejsetips indsendt af:
Birte Fabricius Nielsen
Næstved
7. juni 2009

Et eldorado for børn - Bispinger Heide, Tyskland

Bispinger Heide Center Park - ikke ret langt fra Danmark - men et anbefalelsesværdigt sted at holde ferie for børnefamilier eller for bedsteforældre med børnebørn.
Blåbærplukning
Blåbærplukning

Hver sommer holder vi en uges ferie med vore 2 børnebørn.

Drengene er nu 1o og 11 år ,og vi rejser altid med dem den første uge af skolernes sommerferie, hvor forældrene endnu ikke har ferie. I sommeren 2008 gik turen til Bispinger Heide Center Park - 60 km syd for Hamburg. Dejligt ikke at skulle køre så langt for at få en super-ferie.

899 feriehuse var placeret i et kæmpemæssigt skov-og søområde. Det lyder voldsomt; men det var det slet ikke! Man mærkede slet ikke alle disse mange huse og deres beboere. Ved ankomst og afrejsedagen måtte man i bil køre ind til sit hus for af- og pålæsning, ellers var bilerne parkeret uden for området på store parkeringspladser. Man kunne så gå eller leje cykler inde i området, som var herlig naturskov med en masse blåbær i skovbunden.

Ved søerne var der anlagt sandstrande til bl.a. beach-valley, og her kunne man leje vandcykler og kanoer. Midt i det hele lå Aqua Mundo, et kæmpemæssigt subtropisk vandland med bølgebad, mange forskellige vandrutschebaner til store og små, spa-pools og Wildwasser-Bahn. Under samme subtropiske tag var Market Dome smukt anlagt med bække, guldfisk, skildpadder flamingoer, papegøjer og en masse flotte planter. Her var butikker, supermarked, restauranter, legeland for mindre børn, bowling- og spillehal. Uden for var der Eventyr-minigolfbane samt klatrevægge, Seilbahnsprung ud over en af søerne, bueskydning, klappe-Zoo, High Jump Trapez og Riesen Schaukel, mange af disse ting tændte virkelig børn med lidt vovemod. Her var også tennisbaner, fodboldbaner og hal til badminton og bordtennis.

Kun få kilometer fra parken lå Snow Dome, en kæmpemæssig skihal med både stole- og slæbelift. Her fik vi det meste af en dag til at gå med at stå på ski og snow boards midt om sommeren. Lige over for Snow Dome var et stort go-cart-anlæg, og få km derfra en Quadbahn, en ca. 500m lang kuperet sandbane, hvor drengene trykkede speederen i bund på små terrængående maskiner.
Ingen sommerferie for vore børnebørn uden et besøg i en forlystelsespark, og heller ikke denne manglede her. 15 km væk lå Heide Park - en slags Disney World med alt, hvad hjertet kunne begære af vilde rutschebaner og snurrende ting for sådan et par vovemodige, raske drenge -samt et flot delfin-show!

Jo, bestemt et anbefalelsesværdigt sted at holde ferie for børnefamilier eller som os - for bedsteforældre med deres børnebørn.

Kommentarer til rejsetips om Niedersachsen

pris

10/03 2016 Ellen
Hej :) Jeg og min familie vil rigtig gerne på en lille påskeferie derned, men har ikke tænkt os at overnatte i parken. Kan man kun komme ind i Aqua dome og diverse aktiviteter, hvis man bor i en af deres hytter? Kan nemlig slet ikke finde priser på entré nogen steder.

vh. Ellen
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Niedersachsen

Hoteller i Niedersachsen
Rejser til Niedersachsen
Denne side er udskrevet d. 24. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/tyskland/schleswig-holstein/miniferie-ved-ostsee-damp.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.