Tilbud

Fakta

 • Parkering 9 € pr. dag.
  Parkering
  9 € pr. dag.
 • Hund 5 € pr. dag.
  Hund
  5 € pr. dag.

Tilbud lige nu

Flere tilbud

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Julemarked i Hildesheim

Van der Valk Hotel Hildesheim

På Hildesheims idylliske Marktplatz lige foran hotellets dør kan I opleve et af Nordtysklands smukkeste julemarkeder fra 24. november - 26. december. Den flotte plads er smukt pyntet med lys og juletræer, og overalt er der boder med alverdens ting og sager. Og I bor på det dejlige Van der Valk Hotel, der ligger lige ud til pladsen.
Fra 1.550 kr.

pr. person i dobbeltværelse i 2 nætter inkl. stor morgenbuffet, 2 x 3-retters menu, kaffe/te med 1 stk. kage fra buffet samt fri adgang til swimmingpool, sauna m.m.

Læs mere om det smukke julemarked i Hildesheim

Julemarked (Hotel Van der Valk til højre)
Julemarked (Hotel Van der Valk til højre)
Julemarked
Julemarked
Hall og reception
Hall og reception
Restaurant
Restaurant
Swimmingpool
Swimmingpool
Tilbuddet inkluderer:
 • 2 x overnatning med stor morgenbuffet 
 • 2 x 3-retters menu
 • 1 x kaffe/te med 1 stk. kage fra kagebuffet
 • Fri adgang til hotellets swimmingpool m.m.
 • Fredag og lørdag aften spiller hotellets pianist adventsmusik
 • Hver lørdag kl. 17 adventskoncert i St. Andreas Kirche
Pris pr. person:
 • i dobbeltværelse Superior 1.550 kr.
 • i dobbeltværelse Deluxe 1.730 kr.
 • i enkeltværelse Executive 1.890 kr.

Julemarked i Hildesheim
Julemarkedet i Hildesheim åbner 24. november 2016 i en næsten drømmeagtig kulisse blandt smukke bindingsværkshuse på den historiske Marktplatz.

På Marktplatz, Platz an der Lilie, Pferdemarkt og de tilstødende fodgængerområder er der pyntet op med grantræer, lys og boder, hvor I kan købe alverdens ting og sager, holde sulten væk med en Bratwurst og jage kulden bort med et glas dampende varm Glühwein, med eller uden "Schuss".

Van der Valk Hotel Hildesheim er et dejligt førsteklasses hotel, centralt beliggende i centrum af Hildesheim. Hotellet ligger ved Marktplatz, omgivet af den gamle bykernes smukke, gamle bindingsværkshuse, domkirken og Michaeliskirken. Også hotellet har en charmerende og historisk atmosfære.

Hotellet har desuden Restaurant Gildeshaus med et godt og bredt menukort samt en hyggelig Club House Bar. I fritiden kan I benytte hotellets indendørs swimmingpool og wellnessområde med sauna og solarium.

Hildesheim
 Hildesheim er en moderne by med en rig historisk baggrund, omgivet af blid og venlig natur, kun ca. 30 km syd for Niedersachsens hovedstad, Hannover.

 Hildesheim er det kulturelle centrum mellem Harzens bjerge og Hannover. Blandt de mange historiske bygninger og kirker er St. Michaels Kirche og katedralen blevet optaget på UNESCO's Verdensarvsliste.

 Ud over det momumentale tilbyder Hildesheim et bredt udbud af rekreative faciliteter med museer, teatre og ikke mindst fremragende gastronomi.

Afstande: Kruså 345 km. Rostock 375 km. Puttgarden 325 km
 

Rabatter (Er fratrukket de viste priser i de perioder hvor rabatten er gældende)

 • Pragtfuldt julemarked lige foran hotellet 

Værelsestyper

Superior dobbeltværelse

Ca. 25 kvm. Dobbeltseng eller to enkeltsenge. Badeværelse med douche og hårtørrer. Klmaanlæg, satellit-tv med pay-tv, telefon, kaffe/te-bakke, fri minibar (softdrinks), safe, 24-timers roomservice. Fri trådløst internet. Værelser vender mod indgang, Kaneelstrasse eller indergård.

 

Dobbeltværelse Deluxe

Ca. 27 kvm. Stor dobbeltseng. Badeværelse med douche og hårtørrer. Klmaanlæg, satellit-tv med pay-tv, telefon, kaffe/te-bakke, fri minibar (softdrinks), safe, 24-timers roomservice. Fri trådløst internet. Værelser med store vinduer mod Marktplatz.

 

Classic enkeltværelse

Ca. 22 kvm. Queensize seng. Badeværelse med douche og  hårtørrer. Klmaanlæg, satellit-tv med pay-tv, telefon, kaffe/te-bakke, fri minibar (softdrinks), safe, 24-timers roomservice. Fri trådløst internet. Værelser vender mod indgang og Marktplatz.

Noter

Prisen inkluderer:

Trådløst internet.

Eventuelle ekstra udgifter:

Parkering € 9,50 pr. dag. Hund € 15 pr. dag.

Start nu! Det er let at bestille Van der Valk Hotel Hildesheim


Prisen er pr. person i dobbeltværelse i 2 nætter inkl. stor morgenbuffet, 2 x 3-retters menu, kaffe/te med 1 stk. kage fra buffet samt fri adgang til swimmingpool, sauna m.m.

Bestil senest: 15. december 2016
Rejseperiode: 24. november til 23. december 2016.


Bestil også på tlf.: 70 11 60 11
Oplys bestillingskode: HHAJMERI

Eksemepl på Superior værelse
Eksemepl på Superior værelse
Eksempel på Deluxe værelse
Eksempel på Deluxe værelse
Eksempel på Classic værelse
Eksempel på Classic værelse
Denne side er udskrevet d. 8. december 2016 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.