Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Niedersachsen

Læs mere om rejser til Niedersachsen

Nienburg - Perfekt til en weekendtur i Tyskland
Rejsetips indsendt af:
Kjeld Nedergaard Hansen
Bækmarksbro
27. okt. 2011

Nienburg - Perfekt til en weekendtur i Tyskland

Hvert forår er vi 4 danske par, der tager på weekendtur til Nienburg ved floden Weser. Byen ligger ca. midt mellem Hannover og Bremen. Vi bor på hotel Weserschlösschen, Mühlenstrasse 20, 31582 Nienburg/Weser.
Hotellet ligger direkte ned til floden Weser, og det helt specielle ved stedet er, at restauranten er placeret over et tilløb til floden. (som om man sidder og spiser på en bro). Under dig kan du høre vandets brusen ned over et lille vandfald / store sten, for til sidst at ende i Weser-floden. Hotellet har hen over året mange gode tilbud, og vi har bl.a. benyttet os af et med 2 overnatninger, incl. morgenmad + en 4 retters "candle light dinner" for 105 euro pr. person.
Nienburgs torvemarked

Nienburgs torvemarked

Byen er vidt berømt for sit torvemarked, der afholdes onsdag og lørdag fra kl. 0800 - 1300. Her kommer egnens producenter ind på byens hovedstrøg med salgsvogne, hvorfra der sælges alt inden for fødevarer. Priserne er fornuftige og kvalitieten er i top. I år besøgte vi byen i Maj, hvor højsæconen for asparges kunne ses på udbuddet i boderne. Vi fik alle friske asparges med hjem til Danmark, og mindes fortsat den skønne by, når menúen står på asparges herhjemme.

Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Niedersachsen

Hoteller i Niedersachsen
Rejser til Niedersachsen
Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/andorra/paradis-blanc-.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.