Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Hotel "Zwei Mohren" - Assmanhausen.
Rejsetips indsendt af:
Bent Lysdahl
8950 Ørsted
8. jan. 2011

Hotel "Zwei Mohren" - Assmanhausen.

Dejlig miniferie på "Zwei Mohren" skønt hotel med dejlige værelser, og en afslappet atmosfære.Et altid smilende og venligt personale. Luksus at sætte sig til et morgenbord, med alt hvad man kan ønske sig.
Og til aften en 3 el. 4 retters menu, med tyske specialiteter, og dertil lokal vin, hvid el. rød, og den dansktalende værtinde var altid behjælpelig med at finde den rigtige til middagen. Med i ferien var en sejltur på Rhinen, og en vandretur op i vinmarkerne med guide og frokost. Vi kørte selv rundt i omegnen, til bl.a. Hildegaard Klosteret, Eberbach Klosteret, Borge, og en skøn natur overalt. Vi kommer bestemt derned igen.

Kommentarer til rejsetippet om Assmannshausen

Zwei Mohren

07/02 2012 Jens Maarbjerg
Vi var der sidste sommer på en 5 dages tur, og har kun godt at sige om hotellet. Dejligt værelse, dejlig mad og utrolig flink dansktalende værtinde.
Vi har ikke været der sidste gang. kan absolut anbefales

Hyggelig atmosfære på dejligt hotel

15/04 2011 Søren Kristian Kristensen
Vi har haft et rigtig dejligt 5-dagesophold på Hotel Zwei Mohren i Assmanshausen ved Rhinen. Det kan virkeligt anbefales.
Man bliver behandlet som en del af familien, og bliver forkælet med dejlig mad, gode vine, og den dansktalende værtinde tager os med på en spændende tur op i vinmarkerne, og fortæller levende om vinen og egnen omkr. Assmanshausen. Der er også rige muligheder for vandreture i omegnen, eller køreture, hvis man vil lidt længere omkring eller ikke er så godt gående. Vi kan kun opfordre jer til også at prøve det.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til
Rhein-Mosel


Rejser til Rhein-Mosel
Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/tyskland/berlin/hotel-i-berlin.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.