Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Rhein-Mosel-Franken

 • Vinsmagning og ridderborge i Mosel

  (Bedømt af 3 personer)
  02.05.13: Jesper Ernst
  Jeg kan varmt anbefale en kort ferie i byerne langs floden Mosel. Der er mange små hyggelige byer med mulighed for gåture i bakkerne, besøg på byernes gamle middlealderborge og ikke mindst køb af rigtig god tysk hvidvin lige fra producentens garage til ganske rimelige priser.
  Se hele rejsetippet
 • Musikmuseum Rüdesheim

  FDM travel rejsespecialist-elev
  (Bedømt af 2 personer)
  09.04.13: Joachim
  Har du lyst til og prøve noget atypisk museums besøg men meget spændende og underholdende? Jeg var i Rüdesheim, hvor vi skulle besøge deres musikmuseum, og jeg må indrømme at det var noget helt specielt.
  Se hele rejsetippet
 • Svævebane fra Rüdesheim

  FDM travel rejsespecialist-elev
  (Bedømt af 3 personer)
  09.04.13: Joachim
  Hvis man er i Rüdesheim og gerne vil have en rigtig god naturoplevelse, skal man helt bestemt tage en tur i deres svævebane.
  Man kan tage med en svævebane (lukkede gondoler) fra midten af byen op til Niederwald, hvor man svæver hen over de utroligt smukke vinmarker det meste af vejen.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Rhein-Mosel-Franken

Rejsetips af samme forfatter

 • Dagstur til Capri

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 6 personer)
  26.11.13: Vibeke Hansen
  Har man ikke planlagt at tage et på overnatninger på Capri, mens man er på Amalfikysten, så kan det det anbefales at tage på en dagstur dertil.
  Se hele rejsetippet
 • Miami.....South Beach...Hvor spiser vi i aften?

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 7 personer)
  29.10.13: Vibeke Hansen
  Miami South er uden tvivl området, hvor man bor, når man er i Miami - det er her tingene sker!
  Det er her det hyggeligt, at gå sig en tur om aftnen og spise udenfor på en af de mange restauranter og nyde det gode vejr!

  Lincoln Road i South Beach er fyldt med restauranter og cafeer...og som altid er det svært for nogle af os, at vælge :-)

  Indrømmer gerne, at jeg ikke er jordens største fiske spiser, så da flertallet valgte, at vi skulle på Sushi Samba, var man måske en smule skeptisk :-)

  Godt livet er fyldt med positive overraskelser - Sushi Samba blev den mest positive "mad-udfordring" og overraskelse jeg længe har haft!

  Vi fik personalet til, at servere en blanding af alt det bedste, som vi kunne dele - smagsløgene fik virkelig en god madoplevelse...og der blev serveret meget mere end bare sushi.
  Se hele rejsetippet
 • CocoCay Bahamas

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 6 personer)
  13.09.13: Vibeke Hansen
  Er du lige så heldig som jeg, at komme på et krydstogt med enten Celebrity Cruises eller Royal Caribbean Cruise Lines til Bahamas, så kommer du sikkerhed til, at stifte bekendtskab med deres egen private Ø - CocoCay.
  Se hele rejsetippet
Besøg en bilfabrik – Opel i Rüsselsheim
FDM travel rejsespecialist
Vibeke Hansen Telefon: 70 28 13 53

Besøg en bilfabrik – Opel i Rüsselsheim

Tænk, at det skulle komme over mig…et besøg på en bilfabrik :-)

Men jeg blev meget positivt overrasket og havde en meget glad mand resten af ferien :-)

I Rüsselsheim er det muligt, at komme ind og se dele af Opels fabrik, hvor de producer Opel Insignia.
Opel giver en 2-timers rundtur med guide for ca. Euro 3,-. Der er mulighed for, at vælge ture med enten engelsk eller tysktalende guide.
I løbet, af de to timer bliver man guidet igennem Opels historie og produktionen af Opel Insignia og søsterbilerne fra hhv. Vauxhall (UK) og Buick (US). Vi blev fragtet rundt i bus til de forskellige dele af produktionen, området er meget stort og der forefindes eget politi og sygehus!

Alene i den bygning hvor ideer udvikles, arbejder der 5000 ingeniører. Selvom biler måske ikke er det mest spændende, så er det faktisk ret imponerende at se, hvordan man gør og hvor omfattende det er fra start til slut med logistikken osv.

Rüsselsheim ligger næsten ved siden Frankfurt lufthavn og ikke langt Rhinen/Moselområdet – én dags kørsel fra Danmark (ca. 700 km fra den Dansk/Tyske grænse).

Vi valgte, at bo på et af de billige hoteller omkring lufthavnen i Frankfurt, da vi alligevel ankom sent og skulle videre sydover næste dag. Så slap vi også for, at bekymre os, om evt. tyske miljø mærkater :-)

Næste gang vi skal af sted, bliver det med et lækkert miniferie ophold ved Rhinen/Mosel efterfølgende, da vi jo er så tæt på!

Se mere om miniferie Rhinen/Mosel her

Se mere om Opel besøg - klik her
Åbningstider - klik her
 
Afhængig af hvad I skal efterfølende/hvordan I kører hjemover eller videre, så ligger den Tyske Outlet by Metzingen ca. 250 km derfra: Klik her
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Vibeke Hansen s profilside

Læs mere om rejser til
Rhein-Mosel

Ferieboliger i Rhein-Mosel-Franken
Rejser til Rhein-Mosel
Denne side er udskrevet d. 20. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/europa/sommerferie/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.