Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Rhein-Mosel-Franken

 • Vinsmagning og ridderborge i Mosel

  (Bedømt af 3 personer)
  02.05.13: Jesper Ernst
  Jeg kan varmt anbefale en kort ferie i byerne langs floden Mosel. Der er mange små hyggelige byer med mulighed for gåture i bakkerne, besøg på byernes gamle middlealderborge og ikke mindst køb af rigtig god tysk hvidvin lige fra producentens garage til ganske rimelige priser.
  Se hele rejsetippet
 • Musikmuseum Rüdesheim

  FDM travel rejsespecialist-elev
  (Bedømt af 2 personer)
  09.04.13: Joachim
  Har du lyst til og prøve noget atypisk museums besøg men meget spændende og underholdende? Jeg var i Rüdesheim, hvor vi skulle besøge deres musikmuseum, og jeg må indrømme at det var noget helt specielt.
  Se hele rejsetippet
 • Svævebane fra Rüdesheim

  FDM travel rejsespecialist-elev
  (Bedømt af 3 personer)
  09.04.13: Joachim
  Hvis man er i Rüdesheim og gerne vil have en rigtig god naturoplevelse, skal man helt bestemt tage en tur i deres svævebane.
  Man kan tage med en svævebane (lukkede gondoler) fra midten af byen op til Niederwald, hvor man svæver hen over de utroligt smukke vinmarker det meste af vejen.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Rhein-Mosel-Franken

Rejsetips af samme forfatter

 • 2 uger i Santa Barbara med bjerge og strand

  (Bedømt af 4 personer)
  14.10.10: Ellen Olgun
  Sidste år var jeg en uge i Dallas Texas. Det gav mig så meget at jeg måtte tilbage til dette storslående land og valgte Santa Barbara for mit mål denne ferie. Det har jeg bestemt ikke fortrudt og vil derfor gerne dele mine uger med andre.
  Se hele rejsetippet
 • En uforgellemlige uge i Dallas Texas

  (Bedømt af 1 person)
  15.03.10: Ellen Olgun
  Mit rejsetips handler om en fantastisk uge i Dallas Texas.
  Et af de mange oplevelser vi have på en enkel uge var Fort Worth Stockyards en rigtig Cowboy by.Rundtur med
  Læs hele rejsetippet
En uge i Kôln med mit barnebarn på 8
Rejsetips indsendt af:
Ellen Olgun
Rødovre
26. marts 2010

En uge i Kôln med mit barnebarn på 8

Jeg var i Kôln i December med mit barnebarn. Der var rigtig Julestemning:)

I nattoget på vej til Kôln

Jeg tog en uge til kôln med mit barnebarn i December havde hørt at der var de flotteste Juledemarkeder i Tyskland hele December.

Vi tog nattoget der ned hvad der i sig selv var lidt af en oplevelse, man skal ikke have noget imod små rum hvis man skal liggge i rum med 4 andre personer, men det gik faktisk bedre end forvendtet da man havde overvundet at rummet var så lille.

Vi kom til Kôln om morgen og det første man ser når man træder ud fra banegården er den imponerende DOM sikke et syn når der er lys på ved Juletid det er virkeligt flot. Mit barnebarn var helt måløs over dennne fantastiske bygning der stiger op mod himlen.

Efter at vi havde hvilet lidt på hotellet gik vi på opdagelse i nærmiljøet og vi kom gennem flere markeder hvor alsens slik i alle farver strålede om kamp med lysene.

Kôln er en by med mange tårne, byen er lige som delt i forskellig gader hvor de modæne forretninger ligger et sted og de mere almindelige forretninger et andet har man først fundet ud af det er det nemt at finde rundt.

Nede ved Rihnen lå flere både hvor der også var Julemarkede på vi var inde på et af skibene hvor man kunne gå rundt til boder på 3 etageer. der var alt fra glaskugler, nipsgenstande tøj, kager, sten, smykker, legetøj og brugstande samt en masse flot julepynt.

Dagene i Kôln gik med at se de mange markeder vi var en tur ude på Rihnen på rundtur hvor vi hørte julemusik og spiste julekage.

Mens vi var der gav en af tysklands store sanger en julekoncert vi havde købt billetter i forvejen så vi var også til koncert hvad der bestemt var en oplevelse.

Kôln er en fantastisk by med mange ting at se på og opleve. Hotellet vi boede på var godt og folk er flinke i byen. Der er mange forretninger med spændene ting og mange parker at se.

Byen er fantastisk i December og kan bestemt anbefales at tage til julemarked i. Men også uden julemarket er det en dejlig by at være turist i.

God tur til alle jer der vælge en ferie i byen ved Rhinen
ÅÅÅÅÅ man skal huske at komme på Chokolade museet:)
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til
Rhein-Mosel

Ferieboliger i Rhein-Mosel-Franken
Rejser til Rhein-Mosel
Denne side er udskrevet d. 24. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/spanien/costa-del-sol/fuengirola/hotel-las-palmeras-sommerferie.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.