Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Rhein-Mosel-Franken

 • Vinsmagning og ridderborge i Mosel

  (Bedømt af 3 personer)
  02.05.13: Jesper Ernst
  Jeg kan varmt anbefale en kort ferie i byerne langs floden Mosel. Der er mange små hyggelige byer med mulighed for gåture i bakkerne, besøg på byernes gamle middlealderborge og ikke mindst køb af rigtig god tysk hvidvin lige fra producentens garage til ganske rimelige priser.
  Se hele rejsetippet
 • Musikmuseum Rüdesheim

  FDM travel rejsespecialist-elev
  (Bedømt af 2 personer)
  09.04.13: Joachim
  Har du lyst til og prøve noget atypisk museums besøg men meget spændende og underholdende? Jeg var i Rüdesheim, hvor vi skulle besøge deres musikmuseum, og jeg må indrømme at det var noget helt specielt.
  Se hele rejsetippet
 • Svævebane fra Rüdesheim

  FDM travel rejsespecialist-elev
  (Bedømt af 3 personer)
  09.04.13: Joachim
  Hvis man er i Rüdesheim og gerne vil have en rigtig god naturoplevelse, skal man helt bestemt tage en tur i deres svævebane.
  Man kan tage med en svævebane (lukkede gondoler) fra midten af byen op til Niederwald, hvor man svæver hen over de utroligt smukke vinmarker det meste af vejen.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Rhein-Mosel-Franken

Miniferie i Assmanhausen-rydesheim
Rejsetips indsendt af:
john granhøj
ringe
12. april 2009

Miniferie i Assmanhausen-rydesheim

Pragtfuld hotel, svævebane og sejlads på Rihnen.

Minieferie i Assmanhausen

At holde ferie i Assmanhausen på Hotel Zwei Mohren er pragtfuld man føler sig virkelig velkommen og så tales der dansk. Med i ferien var svæve tur op fra Assmanhausen hen over vinmarker og op til dejligt område med skov hvor man går igennem til en udsigt over Rihnen til en anden svævebane for at svæve ned til Rydesheim og sejle på rihnen hjem. En heldags sejltur til Loreley klippen simpelhen pragtfuld. Og med sol dagen lang og 24 grader kan det ikke blive bedre. Tak til fdm.travel

Kommentarer til rejsetips om Rhein-Mosel-Franken

Hotel Zwei Mohren - Assmanhausen.

08/01 2011 Bent Lysdahl
Miniferie-28-05-2010.
Vi havde en dejlig miniferie på Zwei Mohren, et skønt hotel med dejlige værelser og en afslappet atmosfære, og et altid smilende personale. Det var luksus at sætte sig til et morgenbord med alt hvad man kan ønske sig, og ligeledes til aften med 3 eller 4 retters menu, med tyske specialiteter, og dertil en lokal vin, rød eller hvid, som den dansktalende værtinde, var meget behjælpelig med at anbefale den rigtige til middagen. Med i ferien var en sejltur på Rhinen, og en vandring op i vinmarkerne med frokost.
Vi kørte desuden selv rundt, til bl.a. Hildegaard klosteret ( bog om "Hildegaard a Bingen") og Eberbach klosteret, hvor en del af filmen "Rosens Navn" m. Sean Connery blev optaget, desuden en pragtfuld natur overalt.
Vi kan bestemt nemt finde på at tage derned en anden gang.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til
Rhein-Mosel

Ferieboliger i Rhein-Mosel-Franken
Rejser til Rhein-Mosel
Denne side er udskrevet d. 24. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/rundrejse-med-lokal-guideliste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.