Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Rhein-Mosel-Franken

 • Vinsmagning og ridderborge i Mosel

  (Bedømt af 3 personer)
  02.05.13: Jesper Ernst
  Jeg kan varmt anbefale en kort ferie i byerne langs floden Mosel. Der er mange små hyggelige byer med mulighed for gåture i bakkerne, besøg på byernes gamle middlealderborge og ikke mindst køb af rigtig god tysk hvidvin lige fra producentens garage til ganske rimelige priser.
  Se hele rejsetippet
 • Musikmuseum Rüdesheim

  FDM travel rejsespecialist-elev
  (Bedømt af 2 personer)
  09.04.13: Joachim
  Har du lyst til og prøve noget atypisk museums besøg men meget spændende og underholdende? Jeg var i Rüdesheim, hvor vi skulle besøge deres musikmuseum, og jeg må indrømme at det var noget helt specielt.
  Se hele rejsetippet
 • Svævebane fra Rüdesheim

  FDM travel rejsespecialist-elev
  (Bedømt af 3 personer)
  09.04.13: Joachim
  Hvis man er i Rüdesheim og gerne vil have en rigtig god naturoplevelse, skal man helt bestemt tage en tur i deres svævebane.
  Man kan tage med en svævebane (lukkede gondoler) fra midten af byen op til Niederwald, hvor man svæver hen over de utroligt smukke vinmarker det meste af vejen.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Rhein-Mosel-Franken

Miniferie ved Rhinen, Kamp Bornhofen
Rejsetips indsendt af:
Arne Rasmussen
Hornbæk
8. aug. 2010

Miniferie ved Rhinen, Kamp Bornhofen

En dejlig oplevelse ved Rhinen på et gammelt hotel med atmosfære og fantastisk mad.

En miniferie med overraskelser

Miniferie ved Rhinen - Hotel Anker, Kamp Bornhofen

På FDM-Rejsers hjemmeside faldt vi over et tilbud fra Hotel Anker, Kamp Bornhofen, ved Rhinen. Tilbuddet lød på 5 overnatninger med halvpension for ca. 2000,00 dkr. pr. person. Vi ville ned og slappe lidt af, se lidt af Rhinområdet og naturligvis også sejle en tur på Rhinen.

Et gammelt hotel med atmosfære

Vi blev glædeligt overrasket over Hotel Anker. Hotellet ligger i den lille by Kamp Bornhofen mellem Rüdesheim og Koblenz. Hotellet er 450 (ja, 450) år gammelt og har været i samme families eje gennem alle årene. De nuværende hotelejere, Karen og Torben Eriksen, er 19 generation fra familien.
Vi fik et stort værelse med et lækkert badeværelse og en smuk udsigt over Rhinen, og så troede vi ikke det kunne blive meget bedre, men der ventede os en overraskelse, da vi kom ned til middagen. Torben Eriksen, der oprindelig er uddannet kok, står selv i køkkenet, og hver aften bliver der serveret en lækker 3-retters menu. Hotellet er 3-stjernet, men maden er til 6 kokkehuer.

Flere kalorier !

Hotelejeren producerer selv is efter italienske opskrifter.

At Torben Eriksen også selv producerer en yderst velsmagende is efter italiensk opskrift bidrager yderligere til problemerne med kalorierne. Som et kuriosum kan det nævnes, at der er en badevægt på badeværelset!

Udflugter fra Kamp Bornhofen

Både Torben Eriksen, og hans hustru Karen taler dansk, og de har udarbejdet en række turforslag på dansk, som vi benyttede os af hver dag enten til fods, i bil eller på en af Rhin-bådene.

En anbefaling

Værtsparret driver Hotel Anker på en måde, som betyder, at der er en hyggelig og rar atmosfære (og så er der jo lige maden!) og det er et hotel, vi gerne besøger igen.
Trænger man til at blive forkælet, kan et ophold på Hotel Anker varmt anbefales.

Karen og Arne Rasmussen, Hornbæk.

Overnatninger
Hotelophold
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til
Rhein-Mosel

Ferieboliger i Rhein-Mosel-Franken
Rejser til Rhein-Mosel
Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/vietnam/hanoi/vietnam-fra-nord-til-syd-med-en-refleksion-over-krigen-mellem-nord-og-sydvietnam-1964-1973.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.