Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Rhein-Mosel-Franken

 • Vinsmagning og ridderborge i Mosel

  (Bedømt af 3 personer)
  02.05.13: Jesper Ernst
  Jeg kan varmt anbefale en kort ferie i byerne langs floden Mosel. Der er mange små hyggelige byer med mulighed for gåture i bakkerne, besøg på byernes gamle middlealderborge og ikke mindst køb af rigtig god tysk hvidvin lige fra producentens garage til ganske rimelige priser.
  Se hele rejsetippet
 • Musikmuseum Rüdesheim

  FDM travel rejsespecialist-elev
  (Bedømt af 2 personer)
  09.04.13: Joachim
  Har du lyst til og prøve noget atypisk museums besøg men meget spændende og underholdende? Jeg var i Rüdesheim, hvor vi skulle besøge deres musikmuseum, og jeg må indrømme at det var noget helt specielt.
  Se hele rejsetippet
 • Svævebane fra Rüdesheim

  FDM travel rejsespecialist-elev
  (Bedømt af 3 personer)
  09.04.13: Joachim
  Hvis man er i Rüdesheim og gerne vil have en rigtig god naturoplevelse, skal man helt bestemt tage en tur i deres svævebane.
  Man kan tage med en svævebane (lukkede gondoler) fra midten af byen op til Niederwald, hvor man svæver hen over de utroligt smukke vinmarker det meste af vejen.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Rhein-Mosel-Franken

Rejsetips af samme forfatter

Gl. borg/toldsted midt i floden.
Rejsetips indsendt af:
Janderup
28. aug. 2009

Romantisk miniferie ved Rhinen, med FDM

Rhinen - Flodpramme, borge, gamle byer og vinmarker, alt i store mængder!
Over vinmarker i svævebanen.
Over vinmarker i svævebanen.

Rejsen derned og modtagelsen på hotellet.

Miniferien startede søndag den 23/8 09 tidligt om morgenen. Vi kørte med 7.ern derned, der var en del vejarbejde, så de 860km. tog 11timer med et par pauser. Vi blev godt modtaget på FDM hotellet, af det dansktalende personale, fik udleveret div. papirer/billetter, pakkede ud på det store værelse, fik en fremragende tre retters menu og var så klar til at se dyner. Mandag tog vi på turen med svævebanerne oppe over byen. Husk at tage det udleverede vandrekort med, hold til højre mod Rhinen og I kommer til alle de gode udsigtspunkter. Til sidst kom vi til et meget stort ny renoveret mindesmærke, bagved er der en cafe` hvor vi slappede af inden turen ned mod Rudesheim med den lille kabinesvævebane. I byen er der tid til at gå rundt i de smalle gader med de mange butikker, inden sejlturen tilbage til Assmannshausen begynder. En afslappende dag er til ende og på hotellet var der igen en god middag der ventede på os.
Fra turen rundt på bymuren i Bacharach.
Fra turen rundt på bymuren i Bacharach.

En feriedag ekstra.

Tirsdag stod på flodsejlads på den stærk trafikerede vandvej ned mod Sct. Goar, kaffe og kage på en terrasse ned mod floden, en time senere tilbage med en anden båd op mod Bacharach hvor vi havde tre timer inden næste båd, dem brugte vi på en lille vandretur op over byen på en afmærket rute, kom omkring en gammel borg, der nu var vandrehjem, inden det gik ned mod floden igen. Tog båden der var fremme ved hotellet kl. 17.30 og så var den dag ved at være brugt. Onsdag. Vi fandt ud af at der var så meget at se på i området at vi tog en ekstra dag dernede, for at køre rundt på egen hånd. Vi krydsede floden flere gange med de små færger (4,50 eur) så ud over mange gamle byer, en dyrepark og spiste på et gammelt glasværk. Torsdag gik det mod Dk, kørte over Køln, med 61, senere 1 for til sidst at køre på 7eren, det var li`så ringe som den anden vej derned. Til slut vil jeg sige at turen var overraskende god, hotellet med maden, super, så bortset fra køreturen, er det en meget afslappende og hyggelig mini ferie vi klart vil anbefale til andre der har nogle feriedage tilovers. MVH. Birte og Ole.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til
Rhein-Mosel

Ferieboliger i Rhein-Mosel-Franken
Rejser til Rhein-Mosel
Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.