Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Rüdesheim

Rejsetips af samme forfatter

 • Mellem paris og London

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 5 personer)
  18.07.12: mathias
  Næste gang du skal på storby ferie i Europa – hvad så med at kombinere en tur til London med et smut til Paris? Paris og London er begge spækket med spændende oplevelser, god mad og mulighed for at bruge en masse kontanter, så det skulle være muligt for alle at få en forlænget weekend, eller måske en hel uge til at gå.
  Se hele rejsetippet
 • Keopspyramiden i Egypten - en enorm bunke sten

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 4 personer)
  15.11.11: mathias
  Jeg var for få år tilbage en tur i Egypten i en uge, hvor jeg boede på et hotel beliggende i centrum af Hurghada. Vi var ude og se flere seværdigheder, men specielt én af disse fangede min opmærksomhed.
  Se hele rejsetippet
Fra Assmanshausen til Rüdesheim
FDM travel rejsespecialist
mathias Telefon: 70 28 13 52

Fra Assmanshausen til Rüdesheim

Skal miniferien foregå i den lille by Assmannshausen, og i gerne vil ind til Rüdesheim for at shoppe lidt, eller måske for at se nogle af de mange kulturelle seværdigheder, Rüdesheim byder på, kan det anbefales at lade bilen stå og i stedet tage en af turistbådene, der slider sig op af Rhinen.
Når i er ankommet til Rüdesheim, kan i gå på opdagelse i de gamle smalle gader med masser af butikker eller i kan måske opleve musik museet, der indeholder en stor samling af gamle automatiske musik spillemaskiner.
På hjemturen kan i tage byens svævebane, der findes i centrum. Denne leder op til udkigspunktet og Niederwaldenkmal, der er et gammelt monument rejst efter den fransk-preussiske krig i 1880’erne. Herefter kan i tage turen gennem skoven indtil i kommer til en anden svævebane, der leder ned til Assmannshausen igen. Begge ture med svævebanen, giver udkig over de smukke vinmarker og er bestemt en oplevelse.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg mathias s profilside

Læs mere om rejser til
Rhein-Mosel


Rejser til Rhein-Mosel
Denne side er udskrevet d. 17. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.