Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Rüdesheim

 • Ta' til hyggelige Rüdesheim

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 2 personer)
  Rüdesheim er en hyggelig by ved Rhinen. Byen er omgivet af vinmarker og det kan anbefales at kombinere et par nætter i byen med bil- eller vandreture i vinområderne.
  Se hele rejsetippet
 • Fra Assmanshausen til Rüdesheim

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 4 personer)
  01.12.12: mathias
  Skal miniferien foregå i den lille by Assmannshausen, og i gerne vil ind til Rüdesheim for at shoppe lidt, eller måske for at se nogle af de mange kulturelle seværdigheder, Rüdesheim byder på, kan det anbefales at lade bilen stå og i stedet tage en af turistbådene, der slider sig op af Rhinen.
  Se hele rejsetippet
 • Niederwald – Fra Rüdesheim til Assmanhausen

  FDM travel - online support
  (Bedømt af 3 personer)
  Først kabinelift, derefter stolelift, det er den bedste rækkefølge.
  Tog turen op med kabineliften til Niederwald og gik turen gennem skoven til Assmanhausen. Det er den rækkefølge der kan anbefales, da man ikke går glip af noget under turen op eller ned.
  Se hele rejsetippet
Rejsetips indsendt af:
8680 Ry
29. juli 2010

Uheldig oplevelse på destinationen

Mit rejsetips handler om 4 dages ophold på
Rhein Hotel.

Dagen starter tidlig morgen med larm fra tog og biler

Jeg synes FDM skal gøre opmærksom på, at hotellet ligger lige ud til B42, som går lige gennem byen, og en del trafikstøj må derfor påregnes.
 
Desuden ligger jernbanen meget tæt på også, og der er en meget stor trafik af godstog døgnet rundt.
Vi kunne ikke opholde os på balkonen p.g.a. støj.
Hotellet er udmærket, ligeså maden, men mere end
3 stjerner fortjener det ikke.

Kommentarer til rejsetips om Rüdesheim

..

18/04 2014 Søren
Hotel felsenkeller kan varmt anbefales . 3- stjernet hotel på selve Hovedgaden . Vinmarker fra bagsiden af hotellet . Fantastisk sted - venligt staff. Ingen larm fra trafik da hotellet ligger i en gågade.

Hej Fie

23/03 2011 Bjarne Krebs
Tip til ophold i Rudesheim:
Tag en tur på Rhinen, der er meget at se på, og en tur i svævebanen over vinmarkerne er også meget
god. Ellers nyd den gode mad og de gamle bygninger i byen og ikke mindst Drosselgasse.

Rüdesheim

23/03 2011 Fie
Hej hej.

Er glad for at høre om jeres gode oplevelse på hotellet, da min kæreste og jeg snart skal derhen på et 4-dages ophold, og vi glæder os meget :o)
Har i nogen gode tips til oplevelser i byen og omegn?

Venlig hilsen

Fie

Rheinhotel am Rüdesheim

21/10 2010 Bjarne Krebs
Det var en ordentlig svada. Jeg kan kun sige, at nogle kan jo nøjes. Det glæder mig, at I er glade for at komme der. Det er forskelligt hvad man for- langer. Jeg ønsker jer god for nøjelse til september, og håber ikke I får sure opstød. Det gjorde vi ikke, men beretter kun om vores oplevelse af opholdet.

Rheinhotel kværulant

15/10 2010 Ripa-Jensen
Havde jeg mulighed for at bedømme dette rejsetip med op til fem minus-stjerner, ville jeg nok give det 4 minusstjerner- for sikke dog en kværulant !! Man skal lede længe for at finde så negativ holdning til en oplevelse, nå skidt, lad os blot fortælle det modsatte om vores oplevelser på Rheinhotel Rüdesheim.
Vi har været der fire gange og har bestilt ophold igen til næste september.Hvorfor, jo, dejligt hotel med skøn altan ud til det pulveriserende liv, som er interessant at følge nede på B 42. Vi får hver gang det samme værelse på første sal, og om natten og selvfølgelig også om morgenen sover vi for åbent vindue, trafikken har aldrig generet os.Så skriver hr. Bjarne Krebs om jernbanen, der larmer og som ligger meget tæt ved hotellet, hm-hm. Når vi er der nede, kan vi se ned til broen, hvor togene kører over, og jo, man kan da høre togene, men meget tæt ved? Der er ca. 400 meter derned. Når vi nu kører i egen bil til Rüdesheim, ville det være skønt, om endnu mere gods blev henlagt til jernbane, så hold endelig fingrene fra godstogene.

Og så lidt om hotellet som er suverænt godt, også selvom det "kun" har 3 stjerner. Desuden kan man få værelser, der vender bort fra gade og jernbane ud mod lukket atriumgård, hvor man iøvrigt kan gå ned og få et glas vin om dagen, så det er blot at bruge hjernen lidt kreativt. Desuden nævnes intet om gratis brug af hotellets wellnessafdeling med det hele. Sidst men ikke mindst har vi lyst til at fremhæve værtsparrets (og det øvrige personales) særdeles imødekommende og hjælpsomme måde at være på.

Vi skal ned og opleve Rhinen i Flammer og værtinden har skaffet os billetter til skibet og menu på skibet ligeledes og vi kan blot betale når vi kommer derned til september 2011, hvad siger I så!!! Herfra Fredericia kalder vi det service, så tag lige og stik de sure opstød ind og glæd Jer over livet. Vi er nogle der holder af at komme til Rheinhotel am Rüdesheim...
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til
Rhein-Mosel


Rejser til Rhein-Mosel
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/portugal/lissabon/bo-centralt-i-lissabon.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.