Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Rhein-Mosel-Franken

 • Vinsmagning og ridderborge i Mosel

  (Bedømt af 3 personer)
  02.05.13: Jesper Ernst
  Jeg kan varmt anbefale en kort ferie i byerne langs floden Mosel. Der er mange små hyggelige byer med mulighed for gåture i bakkerne, besøg på byernes gamle middlealderborge og ikke mindst køb af rigtig god tysk hvidvin lige fra producentens garage til ganske rimelige priser.
  Se hele rejsetippet
 • Musikmuseum Rüdesheim

  FDM travel rejsespecialist-elev
  (Bedømt af 2 personer)
  09.04.13: Joachim
  Har du lyst til og prøve noget atypisk museums besøg men meget spændende og underholdende? Jeg var i Rüdesheim, hvor vi skulle besøge deres musikmuseum, og jeg må indrømme at det var noget helt specielt.
  Se hele rejsetippet
 • Svævebane fra Rüdesheim

  FDM travel rejsespecialist-elev
  (Bedømt af 3 personer)
  09.04.13: Joachim
  Hvis man er i Rüdesheim og gerne vil have en rigtig god naturoplevelse, skal man helt bestemt tage en tur i deres svævebane.
  Man kan tage med en svævebane (lukkede gondoler) fra midten af byen op til Niederwald, hvor man svæver hen over de utroligt smukke vinmarker det meste af vejen.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Rhein-Mosel-Franken

Rejsetips af samme forfatter

Saarburg i Tyskland - kør selv ferie bo i mobilhome
Rejsetips indsendt af:
joan ledet
jerslev
28. april 2011

Saarburg i Tyskland - kør selv ferie bo i mobilhome

Vi var 4 voksne og 2 børn af sted. Vi skulle bo i mobilhoms, 2 stk. Vi kørte til saarburg tildlig morgen og var der nede til aften.
Campingpladesenn, vi skulle bo på, hedder Warsberg, og ligger 3,5 km oppe på bjerget. Fantastisk udsigt.

Vi var spændte på, hvordan det var at bo i et mobilhome.Men det var fint. Da det var sidst i september, vi tog af sted, var der lidt køligt i vognen, da vi kom. Men efter et par dage, var den helt varmet op. Det skal siges, det lå på omkring frysepunktet om natten, men om dagen var det varmt og dejligt.
Der er lifter man kan tage ned til byen. Det synes vi, var dejligt. Vi kunne jo så sidde og nyde udsigten. Det gjorde vi den første dag. Vi gik så rundt i byen. En hyggelig by, hvor byen er delt i 2 af floden Saar.

Næste dag kørte vi til Frankrig, skulle da se efter noget vin. Vi havde på GPS set, der skulle være en vingård, men kunne ikke finde den. Vi spurgte en lokal, som sprang ind i bilen, og sagde vi bare skulle følge efter. Da vi kom til stedet, var ejeren der ikke, der var lukket. Men pludselig sprang damen ud til vejen og vinkede helt vildt. Det viste sig, at det var ejeren, der kom. Han vendte om, og så fik vi vin. Det er utroligt gæstfrit. Vi kørte langs med floden Mosel hjem. Der er bestemt ikke noget, der er flottere. Det kan ikke beskrives, det skal ses.
 
Vi så også et klokkestøberi i Saarburg. Det er nu museum.
På campingpladsen var der også svømmehal, og den kunne vi bruge, så meget, vi ville. Det var noget drengene kunne lide. Det kunne vi andre nu også.

Vi vil gerne anbefale den flotte tur. Vær ikke nervøs for at bo i mobilhome. Det er dejligt-
Das prae historium
Das prae historium

udflugtstur til Das prae historium

Vi besøgte Das Prae historium. Det er historien om øglernes begyndelse. Det er virkelig noget, der er værd at se på. Der sker nogle sjove ting. B.la. at der pludselig kommer et vandfald. Vi rykkede alle tilbage i forskrækkelse, men det blev jo hvor det skulle.
Det var den bedste oplevelse for drengene.
udsigt fra en bro i Luxemburg
udsigt fra en bro i Luxemburg

skifermine museum

Vi var også ude og se en skifermine ved Fell. Meget interessant
Toget der kørte rundt i Luxemburg
Toget der kørte rundt i Luxemburg

Luxemburg

En dag kørte vi til Luxemborg. Vi kørte med tog rundt, og fik fortalt en del historie. Desværre var det ikke nemt at forstå i de hovedtelefoner. Man kan også vælge en tur med bus.
Der var flere broer højt oppe. Et sted så vi ned over et fantastisk anlæg, med græs og blomster. Fantastisk skue. Inde på et af torvene var der nogle flotte statuer og springvand.
Frankrig

Frankrig

Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til
Rhein-Mosel

Ferieboliger i Rhein-Mosel-Franken
Rejser til Rhein-Mosel
Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.